Εντονος προβληματισμός και ιδιαίτερη ενόχληση στην ΑΕΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντονος προβληματισμός και ιδιαίτερη ενόχληση στην ΑΕΚ...

 


Η ΑΕΚ, ιπποτικά και με αθλητικό πνεύμα, έσπευσε παρά την πίκρα για την απώλεια του τίτλου, με πρώτο τον  διοικητικό ηγέτη της Σταμάτη Παπασταμάτη, να αναγνωρίσει την πανάξια επικράτηση της Πυλαίας και να συγχαρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την τεράστια επιτυχία της, με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ωστόσο, επικρατεί έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ για την ήττα στον τελικό και ο κ. Παπασταμάτης είναι, εύλογα, ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απώλεια του τίτλου, καθώς, θεωρεί ανεπίτρεπτη αυτή την αποτυχία....

Ας σημειωθεί μάλιστα ότι η Πυλαία έχει μπάτζετ που δεν φθάνει καν το 10% εκείνου της ΑΕΚ...

Υπάρχει στεναχώρια στην Ενωση για το γεγονός ότι χάθηκε ένα τρόπαιο, αλλά, ακολουθεί την Παρασκευή ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο οι '' κιτρινόμαυροι '' επισημαίνουν ότι οφείλουν απέναντι στους εαυτούς τους, την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας τους  να σηκώσουν αμέσως κεφάλι και να επικεντρωθούν στους τελικούς με την πειραϊκή ομάδα.  

Προς το παρόν πάντως και μέχρι νεωτέρας, απαγορεύονται, με απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ, οι δηλώσεις από το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας.

Εκείνος που '' μίλησε '' με τον πιο εύγλωττο τρόπο είναι ο γκολκίπερ  Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, ο τερματοφύλακας της Πυλαίας που αναδείχθηκε και MVP του τελικού, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, με την εξαιρετική εμφάνιση του ήταν από τους βασικότερους '' υπαίτιους '' της ήττας της Ενωσης, όμως,  διοίκηση, τεχνικό τιμ και αθλητές της ΑΕΚ, τον χειροκρότησαν, του έδωσαν συγχαρητήρια, όπως τον χειροκρότησε και ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο ίδιος μάλιστα ανταπέδωσε το χειροκρότημα και έλεγε στον κόσμο ότι η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα, πρέπει να συνέλθει και να πάει το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια...

1 comment

Anonymous said...

Τον βλεπω να σπαει μαρμαρα σε λιγο καιρο .....