'' Για εσένα πατέρα, εκεί ψηλά... '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Για εσένα πατέρα, εκεί ψηλά... ''

 

















Δύο από τα παιδιά της ΧΑΝΘ, ο προπονητής της Ευρυπίδης Ναουμίδης και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Σαρηγιαννίδης, είχαν έναν παραπάνω λόγο να νιώθουν συγκίνηση για την άνοδο της στην Handball Premier , όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που ζητήσαμε να κάνουν για το greekhandball.com :

Eυρυπίδης Ναουμίδης  ( προπονητής ΧΑΝΘ ) :

'' Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε την άνοδο. Είμαι από τα σπλάχνα της ΧΑΝΘ και έζησα άνοδο από την Α2 με την ομάδα μου ως παίκτης και τώρα έζησα το ίδιο και ως προπονητής. Μοναδικό συναίσθημα...Ηταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, με απαιτητικό πρωτάθλημα και ιδιαιτερότητες μετά από την επανέναρξη. Με ομαδική δουλειά και πίστη σε αυτό που ζητούσαμε, ακόμα και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, τα καταφέραμε χάρη στην προσωπικότητα των παικτών και τη διάθεση να βγάλουμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύαμε στην προπόνηση. Ετσι βγήκαμε πρωταθλητές, αλλά, θα χαρούμε μόνο λίγες ημέρες και μετά θα στρωθούμε στη δουλειά ''. 

Νίκος Σαρηγιαννίδης  ( αρχηγός ΧΑΝΘ ) : 

'' Και επίσημα τελειώνει μία χρονιά και ευτυχώς τα καταφέραμε, χάρη στη χημεία που είχαμε μεταξύ μας. Είμαι εδώ από τα Μίνι της ΧΑΝΘ το 2002 και από το 2008 στην ανδρική ομάδα. Το φαινόμενο της ΧΑΝΘ είναι όντως μοναδικό. Είμαστε μία καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, αλλά, αποδείξαμε ότι ένα καλό σύνολο μπορεί να ανταγωνισθεί τους επαγγελματίες...Την άνοδο την αφιερώνω στον πατέρα μου ( Σ.Σ. ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης έσβησε τον Νοέμβριο του 2019 νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 59 ετών )που ήταν πάντα δίπλα μου, δίπλα μας και μας βοηθούσε. Οταν είχαμε πέσει το 2019, είχαμε δώσει τον λόγο μας με τον Βασιάδη ότι θα την ανεβάσουμε την ομάδα. Ηταν κάτι σαν προσωπικός όρκος και τον κρατήσαμε...''. 

No comments