Ντου οπαδού στο Ηλυσιακός - Πολυνίκης Ναυπλίου και διακοπή του αγώνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντου οπαδού στο Ηλυσιακός - Πολυνίκης Ναυπλίου και διακοπή του αγώνα


Θλιβερές εικόνες εκτυλίχθηκαν σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Ηλυσιακός - Πολυνίκης Ναυπλίου, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ (1ος όμιλος) της Α2 Ανδρών.

Το ματς, που ξεκίνησε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση λόγω δικαιολογημένης μη έγκαιρης προσέλευσης του διαιτητή, Δρακόπουλου, διακόπηκε 18 λεπτά μετά από την πρώτη σέντρα, καθώς οπαδός του Ηλυσιακού και ενώ το σκορ ήταν 10-5 υπέρ της ομάδας των Ιλισίων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον αθλητή των φιλοξενούμενων, Αρσενόπουλο. 

Έπειτα, οι διαιτητές κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία κατέφτασε στο γήπεδο 15 λεπτά αργότερα και μετά από διαβουλεύσεις και δήλωση από την πλευρά της Αστυνομίας πως δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλιστεί η ομαλή συνέχεια της αναμέτρησης, οι διαιτητές, Φωκίτης και Δρακόπουλος, διέκοψαν οριστικά το ματς.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


«Το παιχνίδι ξεκίνησε με 28 λεπτά καθυστέρηση, διότι ο β' βοηθός του αγώνα, Δρακόπουλος Κωνσταντίνος, καθυστέρησε να προσέλθει λόγω προηγούμενου αγώνα χειροσφαίρισης.

Στο 18:11 λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 10-5 υπέρ της α' ομάδος, φίλαθλος του γηπεδούχου σωματείου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον αθλητή της β' ομάδος, Αρσενόπουλο Ιωάννη (...). Κατά την εξέταση του αθλητή από τον ιατρό του αγώνα διαπιστώθηκε στο πρόσθιο δεξιό άνω θωρακικό τοίχωμα λευκωπό εντύπωμα ως επί χτυπήματος που δεν επέσειρε ανοιχτό τραύμα, ούτε αιμορραγία. 

Ως διαιτητές καλέσαμε την αστυνομία και διατάξαμε την εκκένωση του γηπέδου. Μετά από 15 λεπτά κατέφτασε η ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μετά από διαβουλεύσεις μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν άμεσα να φέρουν ομάδα, που να μας διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μέχρι την λήξη του».

No comments