Θαυμασμός για την '' ΑΕΚ της καρδιάς '' στην Κοζάνη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θαυμασμός για την '' ΑΕΚ της καρδιάς '' στην Κοζάνη !

 





Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται η ομάδα της ΑΕΚ στην Κοζάνη, όπου από παλιά είναι γνωστό βεβαίως ότι υπάρχει πολύ έντονο Ενωσίτικο στοιχείο, όμως, παράλληλα εκφράζεται όχι μόνο η συλλογική συμπάθεια αλλά και ο αντικειμενικός θαυμασμός για τα επιτεύγματα της τρεμπλούχου και την αξία των αθλητών της και του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια.
Οι παίκτες της ΑΕΚ υπογράφουν, διαρκώς, αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας τους αλλά και σε θαυμαστές της ενώ δε χάλασαν, φυσικά, χατήρι στα παιδιά του ΑΟ Κοζάνης που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης.
Είναι όμορφο να έχουν αθλητικά πρότυπα τα παιδιά που ασχολούνται με το χάντμπολ και ακόμα καλύτερο να βλέπουν  από κοντά όσους παρακολουθούν, λόγω αποστάσεως, μόνο από τις οθόνες τους.
Δεκάδες παιδιά και πάρα πολλές οικογένειες έχουν βρεθεί αυτό το διήμερο κοντά στην αποστολή της ΑΕΚ, είχαν μάλιστα την ευκαιρία όχι μόνο να πάρουν αυτόγραφα αλλά και ( ειδικά οι Αεκτζήδες που αναγνωρίζουν ότι το χάντμπολ κράτησε '' ζεστή '' την καρδιά τους για την Ενωση, σε δύσκολα χρόνια...) να συγχαρούν-ευχαριστήσουν  τον διοικητικό ηγέτη και Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη που έχει ακολουθήσει την ομάδα του από την Πέμπτη ( μαζί με τον γιό του Ανδρέα, Ειδικό Γραμματέα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ), για όσα έχει προσφέρει οδηγώντας το τμήμα χάντμπολ στη λεωφόρο της δόξας και των τίτλων.
Θα υπάρξει, ωστόσο, μία ψυχή παραπονούμενη...
Η νύφη του γάμου που θα γίνει απόψε στις 8 μ.μ. στην Κοζάνη...
'' Βαμμένη Αεκτζού '' δήλωσε, αλλά, παντρεύεται την ίδια ώρα με τον τελικό...
Και έστω και αν εδώ, προφανώς, δεν ισχύει αυτό που λέει ο λαός για γάμους και πουρνάρια, δεν...παίρνει αναβολή το μυστήριο....
Τουλάχιστον, θα...παρηγορηθεί με τα αυτόγραφα για τα οποία θα μεριμνήσουν τα στελέχη του τμήματος, οι αεικίνητοι Στάθης Παπαχαρτοφύλης ( Αθλητικός Διευθυντής ), Ηλίας Χάτσικας ( Τιμ Μάνατζερ )...     
Ολοι στην ΑΕΚ, βεβαίως, μένουν σοβαροί και προσηλωμένοι για τον αποψινό τελικό, καθώς γνωρίζουν ότι η Πυλαία αξίζει τον απόλυτο σεβασμό και για αυτό είναι ευγενείς με τον κόσμο αλλά και πλήρως συγκεντρωμένοι, καθώς, όπως λένε '' η δουλειά θα τελειώσει μόνο όταν το σηκώσουμε...''. 






       

No comments