Τα παιδιά αγκαλιάζουν την Εθνική μας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα παιδιά αγκαλιάζουν την Εθνική μας !



Με προπόνηση στο κλειστό Κανήθου- Χαλκίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την Δευτέρα  η Εθνική Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με το Μαυροβούνιο (13/4, 19:15, ΕΡΤ3) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Το πρωί αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας επισκέφθηκε Δημοτικά Σχολεία της Χαλκίδας, ενώ αύριο οι διεθνείς σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας θα επισκεφτούν Γυμνάσια και Λύκεια.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την παρουσία των αθλητών μας, ενημερώθηκαν για τον αγώνα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο  δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς δήλωσε:

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο. Είναι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της Εθνικής Ανδρών. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στην υπέρβαση, βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε διάρκεια και στους δύο αγώνες. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο ματς, έστω και με… μισό μηδέν και να πάμε στη ρεβάνς να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

Ο  αριστερός εξτρέμ, Παντελής Κωστακίδης επεσήμανε:

«Θα αντιμετωπίσουμε το Μαυροβούνιο, μία πολύ έμπειρη ομάδα που έχει παίξει πολύ δυνατά παιχνίδια. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα σε αυτή την προκριματική φάση. Είμαστε έτοιμοι από πλευράς τακτικής, ψυχολογίας, απ’ όλα, να μπούμε στην διαδικασία των δύο αυτών αγώνων για να πάρουμε δύο νίκες».


 

No comments