Τα κορίτσια της ΑΕΚ στο δρόμο που χάραξαν οι άνδρες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα κορίτσια της ΑΕΚ στο δρόμο που χάραξαν οι άνδρες !




 Πρωτάθλημα και άνοδος '' με την πρώτη '' για την ΑΕΚ που πέτυχε μόνο νίκες στην Α2 Εθνική Γυναικών και σήκωσε απόψε ( μετά την νίκη της στην αίθουσα ''Κασιμάτης'' στο ΟΑΚΑ, με 38-19 απέναντι στη Δόξα Βύρωνος )  το τρόπαιο, πανηγυρίζοντας μαζί με τους φίλους της την άνοδο στην Α1 !

Με κράμα νεαρών και έμπειρων αθλητριών, αλλά, κυρίως με ομοιογενή παρουσία και με σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν, η ΑΕΚ έφθασε δίκαια στην κατάκτηση της κορυφής.

Απέναντι στη Δόξα ήταν καλύτερη και προηγείτο με διαφορά από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο, αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια των φιλοξενουμένων. 





Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωαθλημάτων Ανδρέας Μούκιος και ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης απένειμαν Κύπελλο και μετάλλια στις πρωταθλήτριες, τον προπονητή τους Κώστα Κότσιρα και τον άοκνο έφορο Αντώνη Βασιλακάκη.

Μάλιστα, ο  Σταμάτης Παπασταμάτης συγχαίροντας τις αθλήτριες της ΑΕΚ, τους είπε : 

«Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας. Είναι μια ιστορική στιγμή για το τμήμα, αλλά και για το άθλημα. Μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια, τα καταφέρατε και είμαστε στην κορυφαία κατηγορία και στο γυναικείο χάντμπολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Στάθη  Παπαχαρτοφύλη και στον Αντώνη Βασιλακάκη και θέλω να το πω γιατί ήταν δική τους ιδέα. Συγχαρητήρια φυσικά και στον προπονητή σας, τον κύριο Κότσιρα. Να είστε σίγουρες για κάτι. Το αύριο θα είναι ακόμα καλύτερο. Η ΑΕΚ ανεβαίνει στην Α1 για να τα πάρει όλα, όπως κάνει και στο ανδρικό. Για να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και στις γυναίκες».



Κοντά στα κορίτσια της ΑΕΚ ήταν, ακόμα, η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη, ο Ειδικός Γραμματέας της ΑΕΚ Ανδρέας Παπασταμάτης, ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο τιμ μάνατζερ της Ενωσης Ηλίας Χάτσικας, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, ο συνεργάτης του Δημήτρης Καφφάτος και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.



Τα πεντάλεπτα : 4-1, 6-2, 11-2, 13-4, 15-7, 18-10 ( ημίχρονο ), 22-12, 23-14, 27-15, 30-16, 36-17, 38-19.




Διαιτητές : Φωκίτης-Μπράμου.

Δίλεπτες : 4/4, Πέναλτυ : 4/3-4/3. 

ΑΕΚ : Τσικνή, Κίτσιου 1, Παύλου 4, Ψαριώτη 4, Τ.Λυτριβή 4, Α.Μετάϊ 1, Βέλεμ 6,  Χ.Μπρεάνου, Μ.Μπρεάνου 2, Δρουγκίδου, Θανοπούλου 2, Ζάγκα , Μ.Μπανασή 2, Παπουτσιδάκη 1, Πατρώνη 4, Κάτσικα 7. 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ :  Πεφάνη, Αλούρδα, Αποστολίδου 1, Κατσαλήρου, Μαυρομάτη, Βάσιλα 4, Παπαναστασίου 1, Τσιλιμπάρη 2, Καζή, Ζήση 2, Μυλωνά 6, Ιγιάκμπορ, Ξανθοπούλου 3.   

No comments