'' Η καλύτερη εμφάνιση όλων των εποχών ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Η καλύτερη εμφάνιση όλων των εποχών ! ''

 Ο προπονητής της Κυπελλούχου Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, τρισευτυχισμένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, είπε για τον θρίαμβο της ομάδας του : 

'' Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν περιγράφεται με λόγια, είναι ονειρικό...Πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και έκπληξη, η καλύτερη εμφάνιση όλων των εποχών για την Πυλαία, δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο....Κανείς δεν έρχεται σε φάϊναλ φορ για να χάσει...Ας ήταν φαβορί η ΑΕΚ, οι παίκτες μας ήταν μάγκες...Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είμαστε στο παιχνίδι, σε καλή κατάσταση και τα καταφέραμε ! ''.

Ο Κώστας Τσαμεσίδης παραδέχθηκε : '' Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι...Αυτό που ζούμε είναι απίστευτο...Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, νικήσαμε την ΑΕΚ...Ξέραμε ποιά ομάδα ήταν μπροστά μας, αλλά, σε έναν τελικό μετρά η καρδιά και η ψυχή και πιστεύω ότι για 60 λεπτά δείξαμε ότι είμαστε άξιοι και το πήραμε δίκαια. Ο κόουτς μας είπε πριν από το ματς ότι εδώ που φθάσαμε είναι μονόδρομος, ή ταν ή επί τας, καθώς, εδώ που είμαστε ή το παίρνεις το Κύπελλο ή φεύγεις με σκυμμένο το κεφάλι...''. 

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Αντωνιάδης σχολίασε εμφατικά : '' Είμαστε μία ομάδα από μία γειτονιά, από ένα σχολείο από τα Κωνσταντοπουλίτικα της Πυλαίας, αλλά, το σηκώσαμε το Κύπελλο....Να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι κοντά μας...''.

Και ο Τάσος Τριανταφυλλίδης :  '' Δεν το πίστευα ποτέ, αλλά, δείξαμε πόσο το θέλαμε...Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα παίρναμε το Κύπελλο, αλλά, με πολύ ...ξύλο, σε φυσιολογικά πλαίσια, από την αρχή μέχρι το τέλος, το πετύχαμε...Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι ήταν καταπληκτικοί και όλοι βοήθησαν απίστευτα...''. 

΄

No comments