Ανάσταση στα ξένα και στο πούλμαν... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανάσταση στα ξένα και στο πούλμαν...

 


Μία διαφορετική Ανάσταση για τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών και της Εθνικής Κορασίδων, καθώς, είπαν το '' Χριστός Ανέστη '' μακριά από τα σπίτια τους, σε άλλες χώρες.

Η Εθνική Γυναικών ( φωτο ) έκανε Ανάσταση στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στο Αλμέρε της Ολλανδίας, καθώς, σήμερα στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει την Εθνική Ολλανδίας στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία για τη συμμετοχή της χώρας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και η Εθνική Κορασίδων έκανε Ανάσταση στο πούλμαν, που τη μετέφερε από την Ποντγκόριτσα στη Θεσσαλονίκη, καθώς, δεν συνέπεσε χρονικά η διαδρομή της από αλβανικό έδαφος με σημεία όπου θα μπορούσε να επισκεφθεί ορθόδοξη εκκλησία ( με διαφορά 1 ώρας από την Ανάσταση πέρασε από το Ελμπασάν, αλλά, πλέον ήταν αργά...).

Η αποστολή της Κορασίδων έφθασε στη Θεσσαλονίκη στις 8.30 π.μ. και από εκεί έφυγαν για τα σπίτια τους τα μέλη της ( 5 αθλήτριες μένουν Θεσσαλονίκη, 2 στην Βέροια, 1 στην Καστοριά, 1 στην Προσοτσάνη, 1 στη Δράμα  και 7 στην Αθήνα, όπως και ο προπονητής τους Μενέλαος Δανήλος ).


No comments