Η συγκινητική ανάρτηση του εκ των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου, Γιάννη Φωτακίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συγκινητική ανάρτηση του εκ των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου, Γιάννη Φωτακίδη

Ο εκ των διαιτητών του αποψινού (30/04) τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, Γιάννης Φωτακίδης, συγκίνησε με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Εκείνος και ο Χάρης Κινατζίδης διηύθυναν, τελικά, το παιχνίδι, ΑΕΚ - Πυλαία (20-21), αν και προχθές (28/04) ο παιδικός του φίλος και συνάδελφός του, με τον οποίο αποτελούν διαιτητικό δίδυμο, Χάρης, έχασε τον πατέρα του, Κώστα, σε ηλικία μόλις 56 ετών από ανακοπή. 

Ο Χάρης πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα στον δρόμο προς Κοζάνη, παρ' όλα αυτά όμως βρήκε το σθένος, έχοντας βέβαια ισχυρή επαγγελματική ενσυναίσθηση, αγάπη για το χάντμπολ, καλλιεργημένο ήθος και ευθύνη απέναντι στις αξίες που τού μετέδωσε ο αγαπημένος του πατέρας, και «σφύριξε». 

Τα δύο παιδιά, που στάθηκαν στον αποψινό ιστορικό για το ελληνικό χάντμπολ τελικό με απόλυτη αξιοπρέπεια και αποφεύγοντας μεγάλα λάθη, φορούσαν προς τιμήν του Κώστα Κινατζίδη μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε επίσης προς τιμήν του ενός λεπτού σιγή, για την ολοκλήρωση του οποίου έδωσε σήμα ο ίδιος ο Χάρης.    

Για όλα τα παραπάνω, ο Φωτακίδης ανήρτησε στον λογαριασμό του τα εξής: «Σήμερα μεγάλωσα, έγινα δυνατότερος, έμαθα να πνίγω τα συναισθήματά μου και να κάνω αυτό που πρέπει, σήμερα είδα την αληθινή αγάπη, για όλα αυτά ευθύνεσαι εσύ. Σ' ευχαριστώ πολύ και είμαι περήφανος που είσαι αδερφός μου και μαζί μου σ' αυτό το ταξίδι. Σ' αγαπάω πολύ @xaris_k20»

No comments