Μεσσήνης: «Αυτή η φουρνιά των αθλητριών μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης: «Αυτή η φουρνιά των αθλητριών μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα»



Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Μεσσήνης, σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ολοκληρώσαμε τη σειρά των προκριματικών του EURO 2022, στην οποία προκριθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Στον όμιλο συναντήσαμε ομάδες από το ανώτατο επίπεδο του παγκοσμίου χάντμπολ. Η Εθνική Γυναικών έχει κάνει τα τελευταία 8 χρόνια ένα βηματάκι μπροστά, από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του ranking list, αλλά απέχει ακόμα πάρα πολύ από τις ομάδες που είναι στις υψηλότερες θέσεις.

Αφήνουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχοντας πικρή γεύση, όχι μόνο λόγω των αποτελεσμάτων που σαφέστατα ήταν ήττες με μεγάλες διαφορές, αλλά και γιατί δεν καταφέραμε να έχουμε πλήρες ρόστερ σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε.

Η τελευταία φορά που παίξαμε με πλήρη σύνθεση ήταν στην 1η προκριματική φάση του EURO 2022 στη Βέροια, τον περασμένο Ιούνιο.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η φουρνιά των αθλητριών μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα, αλλά για να συμβεί αυτό απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους μας».

1 comment

Anonymous said...

Ναι θα πάει πολύ ψηλότερα από 100 χρόνια πίσω από τις προηγμένς χαντμπολικά χώρες θα φτάσει στα 70 χρόνια πίσω, ποιόν κοροϊδεύετε κρίμα στα κορίτσια που τρέχουν και ξεφτιλίζονται άλλα δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.