Ξεκίνημα για τα κορίτσια στη Μεσογειάδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνημα για τα κορίτσια στη Μεσογειάδα !

 


Η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων ξεκινά σήμερα τους αγώνες της στη Μεσογειάδα της Ποντγκόριτσα, παίζοντας με την Τουρκία στις 11.15 το πρωί ενώ στις 8.45 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη, στις 5.30 μ.μ. τα κορίτσια με το ελληνικό εθνόσημο να παίξουν με την Σλοβακία.

Στη Μεσογειάδα, συμμετέχουν Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Κροατία, Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβακία, Κόσοβο, Ισπανία.

Ο Μενέλαος Δανήλος και ο Χρήστος Τζουβάρας θα έχουν στη διάθεση τους, τις εξής 17 αθλήτριες που μετέχουν την αποστολής : 

Ζάμπα ( Προσοτσάνη ), Λούκου ( Νέα Ιωνία ), Μαλταμπέ ( Νέα Ιωνία ), Ματζώρου ( Νέα Ιωνία ), Θ.Λυτριβή ( ΑΕΚ ),  Ρούσσου ( Καματερό ), Χριστοδουλίδου ( Πανόραμα ), Τσακοπούλου ( Πανελλήνιος Νεάπολης Συκεών ), Κουρτίδου ( Πανόραμα ), Πανταζή ( Νέα Ιωνία ), Κιουκτσόγλου ( Δράμα 1986 ), Πιπελίδου ( Πανόραμα ), Γιούπα ( Καστοριά ), Κατέβα ( Πανόραμα ), Γάσπαρη ( Αθηναϊκός ), Τσελεπίδου, Γιαννοπούλου ( Φίλιππος Βέροιας ). 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων (Κ16) Μενέλαος Δανήλος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι μοναδική εμπειρία και ευκαιρία η συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων στους Μεσογειακούς Αγώνες. Δεν είναι μόνο η πρώτη συμμετοχή διαχρονικά Εθνικής Γυναικών στο τουρνουά, αλλά και η πρώτη φορά που αυτή η φουρνιά των κοριτσιών βγαίνουν εκτός Ελλάδας για αγώνες.

Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή και του μέλους του Δ.Σ. αλλά και Γενικού Γραμματέα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ Κώστα Σταματιάδη και έχουμε σκοπό να την εκμεταλλευτούμε στο 100%.

Θέλουμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο από το γεγονός ότι λόγω covid, τα δύο τελευταία χρόνια δεν διεξήχθη πρωτάθλημα στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες. Είναι σημαντικό ότι αυτά τα κορίτσια θα αποκτήσουν παραστάσεις γιατί θέλουμε να έχουμε έτοιμη την ομάδα του χρόνου στο EURO K17 του 2023».


Από αυτόν τον ιστότοπο θα μεταδίδονται όλα τα παιχνίδια  

No comments