Αφίχθη στην Ποντγκόριτσα η Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αφίχθη στην Ποντγκόριτσα η Εθνική Ανδρών



Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (15/4) στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου ενόψει του Κυριακάτικου (19:00- ERTSPORTS3) επαναληπτικού αγώνα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως παρακαταθήκη κυρίως την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε την Τετάρτη στη Χαλκίδα κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά φυσικά και την νίκη του με 25-23.

Η Εθνική αφού κατέλυσε στο ξενοδοχείο, αμέσως μετέβηκε στο κλειστό γυμναστήριο για προπόνηση.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα) και την Κυριακή πρωινή προπόνηση.

Στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας περιμένουν την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της EHF για την περαιτέρω τιμωρία ή όχι του Νίκου Λιάπη μετά την απολογία του για την κόκκινη που δέχθηκε στον πρώτο αγώνα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ζαραβίνα για τη ρεβάνς.

Οι 17 αθλητές που βρίσκονται στην Ποντγκόριτσα είναι οι: Παντελής Κωστακίδης, Θοδωρής Μπόσκος, Νίκος Λιάπης, Χρήστος Μυλωνάς, Χάρης Μάλλιος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Μπουκοβίνας, Γιώργος Παπαβασίλης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μπάμπης Δομπρής, Δημήτρης Τζηράς, Θέμης Ηλιόπουλος, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Αραμπατζής, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Νίκος Τζωρτζίνης.

No comments