'' Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή...''

 


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο διεθνής αθλητής των Πειραιωτών Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δήλωσαν για την νίκη της ομάδας τους σε βάρος του ΠΑΟΚ : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Ξέραμε, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήταν χωρίς… αύριο. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και μας βγήκαν όλες οι τακτικές σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο για φέτος και πάμε να παλέψουμε».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Ήταν ένας πρόωρος… τελικός για εμάς, θέλαμε να ξεχάσουμε το κακό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και να παρουσιάσουμε την εικόνα που πρέπει. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και αφήσαμε στον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με την βοήθεια του κόσμου, η ομάδα έδειξε ψυχή και με την άμυνα μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί σε μια δύσκολη χρονιά για εμάς, καταφέραμε να βρισκόμαστε εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, που πάντα όταν τον χρειαζόμαστε, είναι παρών. Τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του πόλο στο Final-4».

No comments