'' Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε γιατί αυτή η ΑΕΚ είναι ξεχωριστή ομάδα..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε γιατί αυτή η ΑΕΚ είναι ξεχωριστή ομάδα..."


'' Σε καλό δρόμο '' είναι η ΑΕΚ, που μετρά αντίστροφα για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Ενωσης Δημήτρη Δημητρούλια ( ο οποίος απόλαυσε το ρεπό της Κυριακής του Πάσχα εν μέσω μίας εξαιρετικά απαιτητικής και επίπονης περιόδου, με πολύ όμορφες στιγμές μαζί με τους πολυαγαπημένους γονείς του, σε ένα συναισθηματικό και βαθιά ανθρώπινο διάλλειμμα... ) στο greekhandball.com : '' Oλα κυλούν ομαλά. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και δουλεύουμε πάνω στα στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο 40Χ20. Το επίπεδο της συγκέντρωσης είναι υψηλό. Υπάρχει ηρεμία και εξαιρετική διάθεση συνεργασίας από όλους τους αθλητές μας. Εχουμε άλλες δύο στοχευμένες προπονήσεις πριν την αναχώρηση μας το μεσημέρι της Τετάρτης για την Κοζάνη ''.  

Εξάλλου, ο Δημήτρης Δημητρούλιας  είπε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξη του στο enwsi.gr :

--'' Η ομάδα έχει ηρεμία, εμπειρία και θέληση για νίκες. Είμαστε έτοιμοι και τακτικά και ψυχολογικά. Μπορεί να είχαμε δύσκολη πορεία σε τόσο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη αλλά κάναμε ιστορικές νίκες. Αν κρατήσουμε αυτή την συγκέντρωση και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είμαστε εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για να μας κερδίσει κάποιος ''.

--'' Πάντα πιστεύω ότι τέτοιοι αγώνες εξαρτώνται σε μεγάλο μέρος από την ψυχολογία. Φυσικά τακτικά και φυσιολογικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αλλά κάθε παιχνίδι τελικής φάσης θέλει  συγκέντρωση και σταθερότητα 60 λεπτά. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαστε έτοιμοι πιστεύω να δείξουμε ξανά γιατί αυτή η ΑΕΚ είναι μια ξεχωριστή ομάδα ''.

--'' Για όποιον γνωρίζει ή παρακολουθεί λίγο χάντμπολ, αυτό που καταφέραμε σε τόσο υψηλό επίπεδο μόνο κέρδος μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλο το ελληνικό χάντμπολ. Παίξαμε για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο, και παρά το καλό μας όνομα, είχαμε το μικρότερο μπάτζετ, την λιγότερη εμπειρία και ιστορία στον θεσμό αυτό. Τελικά αναγκάσαμε όλους να περιμένουν μέχρι το τελευταίο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα για να δούν τι έκανε η ΑΕΚ και ποιος περνά στην επόμενη φάση ''. 

--''Είναι τιμή μου να δουλεύω σε τέτοιο σωματείο, με τέτοιο φίλαθλο κοινό και με συνεργάτες που με σέβονται και τους σέβομαι.Έχουμε πραγματικά καταφέρει ιστορικά πράγματα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε για το μέλλον με τον Πρόεδρο καταρχήν, ανοιχτά και ειλικρινά, όπως κάνουμε πάντα. Αυτή την στιγμή είμαι 100% προσηλωμένος στους φετινούς στόχους της ομάδας μου της ΑΕΚ. Να κάνω σωστά την δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα''.



No comments