'' Προσγειωμένοι '' Πρωταθλητές, δίνουν ρεσιτάλ σεμνότητας... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Προσγειωμένοι '' Πρωταθλητές, δίνουν ρεσιτάλ σεμνότητας...


Τέσσερις από τους Πρωταθλητές Ελλάδας Εφήβους  της ΑΕΚ ( που πήρε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο ) , ο  Σωκράτης Καλύβας ( καλύτερος πλέϊ μέϊκερ και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με  44 γκολ ), ο Γιώργος Βαρδαξόπουλος ( καλύτερος αριστερός εξτρέμ στο Final 8 ), ο Χρήστος Χατζηπαυλής ( καλύτερος αμυντικός ) και ο '' βενιαμίν '' γκολκίπερ ( μαθητής της Α΄Λυκείου ) Ραφαήλ Κοτζιάς,  που πρόσφερε τα μέγιστα σε καθοριστικά σημεία για την Ενωση ( Κοτζιάς, Βρεττός, Βούλγαρης, Ραράκος, Σφακιωτάκης ανήκουν ηλικιακά στους Παίδες, είναι ωστόσο ήδη Πρωταθλητές Εφήβων με την ΑΕΚ ), μίλησαν στο greekhandball.com  για τον θρίαμβο της ομάδας τους, με ενθουσιασμό αλλά και σύνεση :

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ :        

''  Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς σε πολύ δύσκολες  συνθήκες, λόγω των υποχρεώσεων για την προετοιμασία των Πανελληνίων,  δουλέψαμε συστηματικά με τον προπονητή μας, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα ατομικά βραβεία αλλά αυτά είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Λόγω της Γ' Λυκείου,  έπρεπε να φτιάξω τους χρόνους μου και με σωστή οργάνωση τα κατάφερα, με παρουσία σε 5-6 προπονήσεις την εβδομάδα. Και τώρα πάμε για τις Πανελλήνιες, μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου θέλω να τα καταφέρω και με τον δεύτερο που είναι επίσης πολύ σημαντικός. Θέλω να περάσω σε Οικονομική Σχολή, ελπίζω να τα καταφέρω...Προσπάθησα να τα δώσω όλα για την ομάδα και πιστεύω ότι δείξαμε πόσο το θέλαμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ, χωρίς ωστόσο να φύγουμε ποτέ από το πλάνο, με τον προπονητή μας να μας βοηθά πολύ  ''.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΑΞΟΠΟΥΛΟΣ : 

'' Ολη η ομάδα το ήθελε πολύ, πάλεψε, δώσαμε το 110 %, όλοι μαζί σαν ομάδα, δείξαμε ψυχραιμία, το πιστέψαμε. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ.Παπασταμάτη, τον κ.Παπαχαρτοφύλη, τον κόουτς, τον κ.Βασιλακάκη. Ο κ.Αλβανός μας στήριξε πάρα πολύ, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δείξαμε πίστη και με τις οδηγίες του γυρνάμε σπίτι Πρωταθλητές ''. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ : 

'' Είμαι  πολύ ευχαριστημένος για όλη την ομάδα και το αποτέλεσμα των μεθοδικών προσπαθειών μας. Αφιερώνουμε την νίκη στον σύλλογο και ελπίζουμε να πάνε όλα ακόμα καλύτερα. Δικαιωθήκαμε....Ονειρευόμασταν την νίκη και στο τέλος ξεσπάσαμε, χαρήκαμε με την ψυχή μας....Στον τελικό, μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά, στο ημίχρονο γίναμε ξανά ομάδα και το πιστέψαμε....Δώσαμε και μία χαρά στον κ.Βασιλακάκη που είναι συνέχεια μαζί μας εδώ και 4 χρόνια...Την αξίζει ο κ.Αντώνης ''.

ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΤΖΙΑΣ : 

'' Ηταν αρκετά δύσκολο αυτό που καταφέραμε...Επρεπε όλοι να βάλουν τα δυνατά τους, αλλά, το αξίζαμε...Είναι απαιτητική η σύγκρουση με παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά, με ομαδικό πνεύμα και συγκέντρωση όλα γίνονται. Είμαι ευτυχισμένος για τον τίτλο, μα κυρίως για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου και συνέβαλα και εγώ σαν ένα κομμάτι από το σύνολο....''.   


 

No comments