Συλλέκτης τροπαίων ο '' ευγνώμων '' και κορυφαίος Αλέξης Αλβανός ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συλλέκτης τροπαίων ο '' ευγνώμων '' και κορυφαίος Αλέξης Αλβανός !

 




Γεννημένος Πρωταθλητής ο Αλέξης Αλβανός, έκανε και πάλι το θαύμα του !

Οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα που σηκώνει ο Αλβανός με την ΑΕΚ τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς, έχει πάρει ακόμα 2 Πανελλήνια Εφήβων και 1 Παίδων.

Ο Αλβανός, μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες φυσιογνωμίες του ελληνικού χάντμπολ, ο οποίος μάλιστα έχει εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα σε κορυφαίο επίπεδο πανευρωπαϊκά, μίλησε στο greekhandball.com   και είπε για τον θρίαμβο της ΑΕΚ :

''  Είμαι ευγνώμων που μπορώ να δουλεύω με αυτά τα παιδιά και σε αυτές τις εξαιρετικές συνθήκες που παρέχει η ΑΕΚ. Είναι τεράστια επιτυχία η πρωτιά της ομάδας μας και οφείλεται στις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά οι παίκτες μου. Η ΑΕΚ ήταν αουτσάϊντερ σε αυτή τη διοργάνωση και χρειάσθηκε να παλέψουν τα παιδιά με τα φροντιστήρια, την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις φθάνοντας πανάξια στον τίτλο, για τον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Κάναμε αρκετές ανατροπές, κερδίσαμε την καλύτερη ίσως ομάδα των τελευταίων ετών με 11 γκολ, καλύψαμε διαφορές με τον Ολυμπιακό και τον Αρη Νίκαιας, δείξαμε χαρακτήρα, ομαδικότητα και πόσο πολύ το θέλαμε ''.

Τι είχε ζητήσει ο Αλβανός από τους παίκτες του ; 

'' Είχα πεί από την αρχή στα παιδιά να δουλεύουν ως αθλητική ομάδα, να είναι μαζί, να βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ, να λειτουργούν ως παρέα, ως οικογένεια, με δίψα για διάκριση. Ολα αυτά έγιναν και να το αποτέλεσμα...''.

Ποιά είναι η σημασία αυτής της τεράστιας επιτυχίας για την ΑΕΚ, όπως την αποτυπώνει ο '' συλλέκτης τροπαίων '' Αλέξης Αλβανός ; 

'' Για την ΑΕΚ σημαίνει ότι έχει βάλει βάσεις ώστε να πρωταγωνιστεί παντού, σε όλα τα επίπεδα, να βγάζει αθλητές και να λειτουργεί ως υγιής οργανισμός, πετυχαίνοντας διακρίσεις στην Ελλάδα και στα Κύπελλα Ευρώπης, τόσο με ξένους παίκτες όσο και με τα δικά της παιδιά. Σε αυτόν τον δρόμο είμαστε και έτσι θα πορευθούμε, αυτό είναι το καθήκον μας προς την ΑΕΚ ''. 



 

No comments