Πρωταθλήτρια και στην Α1 η ΑΕΚ με κιτρινόμαυρο αίμα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταθλήτρια και στην Α1 η ΑΕΚ με κιτρινόμαυρο αίμα...

 


Η ΑΕΚ στην Α1 Εθνική Γυναικών με την πρώτη ! 

Με τη νίκη της με 33-18, εκτός έδρας, επί του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 Εθνική, ως Πρωταθλήτρια ενώ στο ενεργητικό της, στην πρώτη χρονιά ζωής της γυναικείας ομάδας της, έχει μόνο νίκες.

Εύλογα, ο προπονητής της Κώστας Κότσιρας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, καθώς συνομιλούσε με το greekhandball.com : '' Μεγάλη, ιστορική στιγμή για το τμήμα...Ζούμε την πιο δυνατή ημέρας μας μέχρι την επόμενη...Με αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί από τα χρόνια τους στο Δημοτικό, καθώς τα βρήκα στα σχολεία και τα έφερα στο χάντμπολ. Ενσωματώθηκαν κοντά τους και οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες που ήλθαν κοντά μας--καθώς μετά από 45 χρόνια στο χάντμπολ γνωρίζω όλο τον κόσμο που είναι στον χώρο--και  είχαμε ένα πολύ καλό σύνολο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, συγκινημένος....Γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης, έμενα απέναντι από την Θύρα 18 του γηπέδου μας....Μικρασιάτης στην καταγωγή....ΑΕΚτζής από τα γενοφάσκια μου,  πως να μη νιώθω ευλογημένος που το ζώ όλο αυτό... ''. 

Η Ειρήνη Ψαριώτη, η 18χρονη αθλήτρια που διέπρεψε φέτος με την ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς της ( '' είμαι ΑΕΚτζού έως το κόκκαλο '' μας είπε... ) έστω και αν είναι μαθήτρια της Γ΄Λυκείου ( θέλει να περάσει στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ), με πρόγραμμα και μεθοδικότητα συνδύασε αυτό που αγαπά με το σχολείο και τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Υποστήριξε στο greekhandball.com η Ειρήνη για τον τίτλο και την άνοδο της ΑΕΚ : '' Είμαστε πολύ χαρούμενες,  ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ και για εμάς....Ευχαριστούμε τον προπονητή μας και όλους όσοι μας βοήθησαν...Είμαστε πολλά χρόνια μαζί οι περισσότερες, δεμένες, σαν αδελφές πλέον και δίχως ανταγωνισμούς. Οι μεγαλύτερες συναθλήτριες μας, μας βοήθησαν, είχαμε θαυμάσιο σύνολο και τώρα συνεχίζουμε έτσι...Στην Α1, όσο γίνεται πιο γρήγορα, θέλουμε να πάμε στην κορυφή''. 

Τα πεντάλεπτα : 1-3, 3-8, 6-10, 9-10, 9-13, 10-18 (ημίχρονο ),  12-18, 14-21,14-22, 15-24, 16-30, 18-33.

Διαιτητές :   Φωκίτης-Μπράμου. 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ :  Α.Παράσχη, Καρύδη 3, Κούνουπα, Μ.Παράσχη, Δημακέα 4, Χρυσοσπάθη 1, Ζεϊνάτι 1, Χατζηαργυρού 3, Πλώτα, Κοσιφίδου 2, Μπαράκου 1, Τσιαμάνη 1, Γιαννακούρα, Βαμβακά, Κουτελιέρη, Μεγαρίτη 2.  

ΑΕΚ : Τσικνή, Κίτσιου 6, Ζάγκα, Ε.Ψαριώτη 7, Φάζου, Κάτσικα, Θανοπούλου, Βέλεμ 3, Παύλου, Τ.Λυτριβή 1, Μετάϊ 5, Χ.,Μπρεάνου, Μ.Μπρεάνου 3, Δρουγκίδου, Παπουτσιδάκη 1, Πατρώνη 7. 

No comments