Ακύρωση συμμετοχής λόγω Πανελληνίων... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακύρωση συμμετοχής λόγω Πανελληνίων...


AEK, Φίλιππος Βέροιας, Προσοτσάνη, Πυλαία έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνει στη Μίκρα 26-29 Απριλίου.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του ΑΟ Ιωαννίνων, η ομάδα της Ηπείρου αν και κέρδισε την παρουσία του ως εκπρόσωπος της ΕΣΧΒΔ δεν πρόκειται να αγωνισθεί '' καθώς ο βασικός λόγος είναι ότι προκύπτει αδυναμία λόγω προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες ενώ προσμετράται και ο οικονομικός παράγοντας '' σύμφωνα με όσα είπε στο greekhandball.com στέλεχος του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι λόγω της έλλειψης ομάδων στην περιοχή, οι Νεάνιδες του ΑΟ Ιωαννίνων ( όπως ουσιαστικά και οι Κορασίδες...) αρκέσθηκαν στην αγωνιστική δράση που είχαν με την Γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη σχέση τους με το άθλημα, ως απόρροια της έλλειψης αγώνων...

Μένει να γίνει μπαράζ ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στις 25 Απριλίου στη Μίκρα.

Στον Α΄Ομιλο θα τοποθετηθούν ΑΕΚ και Φίλιππος Βέροιας και στον Β΄Ομιλο Πυλαία, Προσοτσάνη και η νικήτρια του αγώνα Ν.Ιωνίας-Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Τελευταία, έως τώρα, ομάδα που απέκτησε το δικαίωμα να παίξει στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων είναι η Πυλαία, μετά την επικράτηση της με 32-16 απέναντι στις Ελπίδες Αμυνταίου στην Βέροια.

Τα 26 από τα 31 γκολ της Πυλαίας τα πέτυχαν οι Αθαν. Τσιγαρίδα, Αθηνά Τσιγαρίδα, Κουκμίση, Αμπατζίδου οι οποίες έχουν εμπειρίες από την παρουσία τους με την Γυναικεία ομάδα του συλλόγου στην Α1 Εθνική.

Τα πεντάλεπτα :  4-0,7-1,10-2,13-5,15-5,19-5 ( ημίχρονο ), 20-7,23-8,26-8,29-10,30-10,31-12.

Διαιτητές : Μαυρίδης-Κυριακού. 

ΠΥΛΑΙΑ: Καπρινιώτη, Νέγκα Αθαν.Τσιγαρίδα 11, Χριστοφορίδου 2, Βασιλειάδου, Ρούμελη, Κασσοπούλου, Παναγιωτίδου, Ρετζέμη, Ξυδιά, Σούσκα 3, Αθην.Τσιγαρίδα 2, Παπουλάκη, Κουκμίση 7, Αμπατζίδου 6, Τσώνη.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : Αντωνιάδου 1, Βασιλείου 1, Ηλεκτρίδου,Ηλία, Κακλίδου 1, Καπετανοπούλου, Σοφ.Κουτσουρίδου, Αναστ.Κουτσουρίδου 3, Μίτις, Μπουρή, Ντίνα 3, Πασχ.Πανταζή 2, Παρχαρίδου, Στεφ.Πανταζή 1.

Δίλεπτα 3/3. Πέναλτι 3/3-4/5

No comments