Ενσταση από τον Πήγασο που ζητά την αλήθεια και να γίνει το ματς στα Χανιά ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενσταση από τον Πήγασο που ζητά την αλήθεια και να γίνει το ματς στα Χανιά !


Με ένσταση του ( για την οποία μας γνωστοποίησε ο σύλλογος της Κυψέλης ότι  κατέθεσε παράβολο 300 ευρώ στην ΟΧΕ, εντός της νόμιμης προθεσμίας ) κατά του κύρους του αγώνα με τον Ιδομενέα Γαλατά ( που δεν πραγματοποιήθηκε...), ο Πήγασος αμφισβητεί την διαδικασία του μηδενισμού του.
Ο Αντιπρόεδρος του Πήγασου Παύλος Μπουλταδάκης, με δήλωση του στο greekhandball.com , επισημαίνει : 
''  Καταθέσαμε σήμερα ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της 16ης Απριλίου  μεταξύ των ομαδων Ιδομενέας Γαλατά και  του σωματείου μας για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους καταβάλλοντας παράλληλα και το ποσό των 300 ευρώ, ζητώντας την επανάληψη του αγώνα και την αποκατάσταση της αλήθειας, επειδή έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. 
Επιγραμματικά θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν στείλαμε  self test αφού στην ομάδα μας δεν αγωνίζονται αθλητές κάτω των 15 ετών, ούτε επικαλεστήκαμε ποτέ αύξηση κόστους μετακίνησης, όπως επίσης ότι από τις 15 Απριλίου είχαμε ενημερώσει ΓΓΑ και ΟΧΕ και είχαμε συζητήσει να ενημερωθούν ΔΕΠ, ΚΕΔ, ΕΣΧ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΓΑΛΑΤΑ.

Αποτέλεσμα να χρεωθεί η ομάδα των Χανίων 450 ευρώ, οι διαιτητές να υποστούν ταλαιπωρία χωρίς λόγο, εμείς να χρεωθούμε συνολικά 540 ευρώ ( παράβολο ένστασης και έξοδα διενέργειας τεστ) για έναν αγώνα play off ανόδου που δεν έγινε ποτέ  και ταυτόχρονα να ταλαιπωρηθεί τόσος κόσμος που περίμενε να δει δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι για όλα αυτά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα κατατεθούν κατα την εκδίκαση της υπόθεσης απο τον αθλητικό δικαστή ''.

No comments