Κάλεσμα από την ΑΕΚ στον κόσμο της, ώστε να πανηγυρίσει αύριο (15/04) με την γυναικεία ομάδα την άνοδο στην Α1 - Ζωντανή μετάδοση του ματς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κάλεσμα από την ΑΕΚ στον κόσμο της, ώστε να πανηγυρίσει αύριο (15/04) με την γυναικεία ομάδα την άνοδο στην Α1 - Ζωντανή μετάδοση του ματς



Μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1, η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (16/04, 17:00) την Δόξα Βύρωνα στο «Γ. Κασιμάτης» (ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Φάσης του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας. 

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, περιμένουν να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο οι φίλοι των Κιτρινόμαυρων, ώστε η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο. 

Το ματς, επιπλέον, θα μεταδοθεί ζωντανά από το AEK A.C. TV.

Η Λευκοθέα Φάζου μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Αν και μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη για να κλείσει ιδανικά αυτή η σπουδαία χρονιά για την ομάδα μας! Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και επίσημα πλέον αυτή την ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ».

Επίσης, η Βασιλική Κίτσιου τόνισε στο aek.gr: «Παρ' όλο που ανεβήκαμε ήδη στην Α1 και επιτεύχθηκε ένας από τους στόχους μας, μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνα και θελουμε την νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι' αυτόν τον αγώνα, καθώς είναι και ο τελευταίος της χρονιάς. Εννοείται πως θα μπούμε όλες συγκεντρωμένες δίνοντας το 100%, προετοιμασμένες ψυχολογικά και αξιοποιώντας ό,τι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

No comments