Καλό ταξίδι Νικόλα, ήσουν όντως ξεχωριστός.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλό ταξίδι Νικόλα, ήσουν όντως ξεχωριστός....


Ενας φίλος και έντιμος συνεργάτης, ο άνθρωπος που με έβαλε στον κόσμο των εταιρειών, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη το 1992, όταν είχε αναλάβει την προώθηση του ισοτονικού ποτού Isostar, ένας λάτρης του χάντμπολ και  του στίβου, ένας αφοσιωμένος ΑΕΚτζής, εκείνος που εμπνεύσθηκε την δημιουργία του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ το 2005, βιάσθηκε να μας αφήσει στα 58 του, θυμίζοντας σε όλους μας ότι η ζωή είναι σπριντ, όπως εκείνα στα οποία διέπρεπε με την κιτρινόμαυρη ο Νίκος Παπαδόπουλος,  ο Νικόλας....

Με ανακοίνωση της η ΟΧΕ γνωστοποίησε τον θάνατο, σε ηλικία 58 ετών, του  πρώην Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Νίκου Παπαδόπουλου.

Με σπουδές στο οικονομικό της Νομικής ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και διατέλεσε υπεύθυνος αθλητισμού στην «Πολιτική Άνοιξη», ενώ στα διοικητικά της Ομοσπονδίας έκανε την εμφάνιση του το 2000, εκπροσωπώντας τον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Διατέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ενώ είχε πλούσια δράση και στο εξωτερικό, αφού υπήρξε Αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν εκδότης- διευθυντής της εφημερίδας «Βορεινή».

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συμπάσχει στο πένθος η ΑΕΚ, καθώς, ο Πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και την οδύνη τους για το χαμό του Νίκου Παπαδόπουλου και συλλυπούνται τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στις 12:30 από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.


No comments