'' Κάναμε το πρώτο βήμα για ένα ακόμα νταμπλ...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Κάναμε το πρώτο βήμα για ένα ακόμα νταμπλ...''


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης, σχολίασε για την νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος της Νέας Ιωνίας, στον πρώτο τελικό του του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών : 

«Να πώ ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια την οποία καταβάλανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρώτου τελικού. Πάντοτε το πρώτο ματς σε μία σειρά τελικών είναι νευρικό. Υπάρχει πίεση και άγχος. Παρόλα αυτά η ομάδα μας το διαχειρίστηκε τέλεια, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και η άμυνά μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ παθητικό αλλά και τα μόλις έξι σουτ που δεχθήκαμε στην εστία μας. Γεγονός που αποδεικνύει την προσήλωση, την επιθετικότητα και τις μάχες και τα φάουλ που δώσαμε σ' αυτό το κομμάτι, που ήταν και το κλειδί που μας έδωσε την δυνατότητα να τρέξουμε και να βρούμε γκολ στο τρανζίσιον. Πιστεύω πως είμαστε δίκαια οι νικητές το αποδείξαμε αυτό και στα 60 λεπτά του αγώνα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και τα δέκα γκολ. Η Νέα Ιωνία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήραμε μία δίκαιη νίκη.

Αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο βήμα όσον αφορά την κατάκτηση του νταμπλ. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον επόμενο τελικό, όπου θέλουμε να πάρουμε και εκεί την νίκη για να έρθουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου νταμπλ.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον κ. Ιβάν Σαββίδη και να του αφιερώσω τη σημερινή νίκη και να καταφέρουμε να του αφιερώσουμε και το τέταρτο νταμπλ σε λίγες μέρες».

No comments