Αντίστροφη μέτρηση για την '' μάχη '' της Κανήθου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για την '' μάχη '' της Κανήθου !

 


Σε μικρή απόσταση από το κάστρο της Αρχαίας Κανήθου, στη Χαλκίδα, θα δώσει ( απόψε στις 19.45 ) η ΑΕΚ την πιο καθοριστική, ίσως, αναμέτρηση της με αντίπαλο την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας για την προτελευταία αγωνιστική των Ομίλων του EHF European League.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή και εντελώς δωρεάν.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Καλόμοιρο, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Τζηρά, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα.

Η 16άδα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που επελέγη από τον Ρικάρντο Κόστα αποτελείται από τους : 

Σκοκ, Γκασπάρ, Μπελκαϊντ, Αραούχο, Φ.Μότα ντα Κόστα, Σουάρες Ντίας , Τίντεμαντ, Ροντρίγκες Ροντρίγκες , Ρουέσγκα Πασαρίν, Σαλβαδόρ, Αρσενασβίλι, Γκασάμα Κισόκο, Ταβάρες, Σόνγκαρθ, Φόλκες Ορτίζ, Μ.Μότα ντα Κόστα. 

Η εικόνα της βαθμολογίας του Ομίλου όπως και της τελευταίας αγωνιστικής, φανερώνει ότι η ΑΕΚ, με νίκη της απόψε επί της Σπόρτιγκ θα έχει ελπίδες πρόκρισης  :


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Νιμ                11

Πέλιστερ        10

Σπόρτιγκ          9

Σαφχάουζεν     8

---------------------------------

ΑΕΚ                 6

Ταταμπάνια       4


Στην τελευταία αγωνιστική θα γίνουν οι εξής συναντήσεις :

Πέλιστερ-ΑΕΚ

Σπόρτιγκ-Νιμ

Σαφχάουζεν-Ταταμπάνια

 

No comments