Προτάσεις για αλλαγές στα πλέϊ οφ της Β΄ Εθνικής, αλλά.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προτάσεις για αλλαγές στα πλέϊ οφ της Β΄ Εθνικής, αλλά....


Κατόπιν αιτήματος ομάδων της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας που θα πάρουν μέρος στα πλέϊ οφ ανόδου από τον Νότιο Ομιλο,  πραγματοποιήθηκε  τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 4 ομάδων οι οποίες θα αγωνισθούν και μελών της ΔΕΠ/ΟΧΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανδρέα Μούκιο.

Προτάθηκε αλλαγή στον τρόπο  διεξαγωγής από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και τον Πήγασο Κυψέλης, που έθεσαν προς σκέψη την ιδέα πραγματοποίησης των αγώνων ανόδου,  με την ομάδα του Κερατσινίου  να κάνει λόγο για ένα ένα 3ημερο με ένα παιχνίδι ομάδα προς ομάδα και με τον Πήγασο να προτείνει 2 Σαββατοκύριακα, με ένα γύρο ανά  Σαββατοκύριακο. 

Ολυμπιακός Κερατσινίου και Πήγασος Κυψέλης ζήτησαν και στις δύο περιπτώσεις να γίνουν όλα τα ματς στην Αθήνα και σε ουδέτερη έδρα ενώ υποστήριξαν ότι θα πρέπει να μοιρασθούν όλα τα έξοδα στις 4 ομάδες.

Ο Έσπερος και ο Ιδομενέας Γαλάτα τάχθηκαν υπέρ της  άποψης ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί το γράμμα της προκήρυξης, με τα παιχνίδια στις έδρες κάθε ομάδας.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ θα συνεδριάσει Δευτέρα ή Τρίτη, ώστε να αποφασίσει σχετικά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις του greekhandball.com εφόσον δεν υπάρχει ομοφωνία ανάμεσα στις 4 ομάδες, θεωρείται δύσκολο να αλλάξει η υφιστάμενη προκήρυξη, δοθέντος άλλωστε ότι πρωτοβουλία τέτοιου χαρακτήρα, στην ουσία θα θέσει εν αμφιβόλω την ισχύ του συνόλου των προκηρύξεων και θα ανοίξει ασκούς Αιόλου...



No comments