Τελειώνει ο χρόνος, μεγαλώνει η αγωνία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελειώνει ο χρόνος, μεγαλώνει η αγωνία...


Για κάποιους ο χρόνος τελειώνει σήμερα, για άλλους συνεχίζεται, μόνο βέβαιο ότι πέρα από την κρισιμότητα των αποψινών αγώνων χάντμπολ, πάντα υπάρχει πεδίο για το ξεκίνημα νέας προσπάθειας...

Ενδεικτικά, σε 4 ματς, θα κριθούν  πάρα πολλά : 

Στις 12.30 μ.μ. από την ERTSPORTS θα δούμε το ματς Φίλιππος Βέροιας-Δούκας, έναν πραγματικό τελικό ανάμεσα στους ενισχυμένους με 3, ακόμα, ξένους γηπεδούχους (  Μποροντάϊ,  Μέχιτς, Σαμάρσκι ) και τον Δούκα που είχε νικήσει 30-28 στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο  ομάδες.

Εάν ο Ζαφειράκης νικήσει στη Νάουσα την Σαλαμίνα θα μείνει στην κατηγορία καθώς θα φτάσει τους 14 πόντους και υπερτερεί στην ισοβαθμία τόσο του Δούκα, όσο και του Φιλίππου, ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία, έχοντας καλύτερη στη διαφορά τερμάτων.

Ο Φίλιππος χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να παραμείνει στην κατηγορία στην τριπλή ισοβαθμία στους 14 πόντους, αφού θα έχει -1 τέρματα ενώ ο Δούκας -3.

Μένει ο Δούκας στην Handball Premier με νίκη, ισοπαλία, αλλά ακόμα και σε ήττα με ένα γκολ διαφορά, αφού τότε θα έχει -2 διαφορά τερμάτων, όπως και ο Φίλιππος, αλλά θα έχει καλύτερη επίθεση στα παιχνίδια μεταξύ των τριών.

Ποτέ δεν έχει υποβιβασθεί ο Φίλιππος ενώ ο Δούκας είναι διαρκώς στη μεγαλύτερη κατηγορία από το 1985.

Για μία θέση στην Ευρώπη παίζουν στην Εδεσσα Αερωπός και Διομήδης με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται εδώ και ένα μήνα χωρίς τους Ρώσους Κρίβιτς-Τοκάρεφ που γύρισαν στην πατρίδα τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν  προβλήματα τραυματισμών με τους Τσερνικάου - Μπετζιλαλί οι οποίοι ωστόσο είναι στην αποστολή. 

Ο αποδυναμωμένος από τραυματισμούς ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ. που δικαιούται να ελπίζει στο '' ευρωπαϊκό όνειρο ''.

Σπουδαίο  ματς για την προτελευταία αγωνιστική της Α2 Ανδρών στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΧΑΝΘ θα παίξει στο κλειστό της με τον συμπολίτη της Φοίβο Συκεών.

H XANΘ έχει 12 πόντους και ο Φοίβος 14.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ο Φοίβος είχε κερδίσει με 29-26 και με ισοπαλία ή νίκη παίρνει τεράστιο πλεονέκτημα ενώ η ΧΑΝΘ θέλει μόνο νίκη με διαφορά από 2 γκολ και πάνω.


No comments