Ζαραβίνας: «Πρέπει να πάμε στη Βοσνία με νοοτροπία να κερδίσουμε - Θα αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Πρέπει να πάμε στη Βοσνία με νοοτροπία να κερδίσουμε - Θα αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα»

Mε στόχο την νίκη θα πρέπει να ταξιδέψει στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, η οποία επικράτησε (24/17) απόψε (16/03) της αντιπάλου της, σε ματς για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023, τόνισε ο προπονητής της Γαλανόλευκης, Γιώργος Ζαραβίνας.

Δήλωσε για λογαριασμό της ΟΧΕ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, πρώτα απ’ όλα για το μεγάλο πάθος που έδειξαν. Ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι τερματοφυλάκων που ήταν πρωταγωνιστές, αλλά ο δικός μας, μας έδωσε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει πλέον αρκετή εμπειρία για να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε δει στο παρελθόν μεγάλες διαφορές να ανατρέπονται. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να καθαρίσει το μυαλό μας. Έχουμε καταφέρει να έχουμε 7/7 έως τώρα στο Παγκόσμιο με καλή παρουσία. Πρέπει να πάμε στη Βοσνία με νοοτροπία να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μία εχθρική ατμόσφαιρα με 5.000 κόσμο που προκαλούν χάος. Θέλει μεγάλη προσοχή, δεν μένουμε στη διαφορά, ούτε στην σημερινή εμφάνιση».

No comments