'' Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ! ''

 


Η Πυλαία εντυπωσίασε με την εμφάνιση της κόντρα στην ΑΕΚ και ο προπονητής της Μπάμπης Ανανιάδης, για ακόμα μία φορά στη σεζόν, έκανε δηλώσεις προσεκτικές, με σοβαρότητα και μετριοπάθεια. Να τι είπε στο greekhandball.com  :

'' Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση ,για την εικόνα που είχαμε σχεδόν σε όλο το 60λεπτο. Νομίζω επιθετικά ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση . Βρήκαμε λύσεις και γκολ από πολλούς παίκτες . Τρέξαμε πολύ καλά στον ενδιάμεσο χώρο . Ήμασταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαινόταν από την αρχή του παιχνιδιού . Θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που το θεωρήσαμε μία κακή παρένθεση, να βάλουμε δύσκολα σε ομάδα σαν την ΑΕΚ και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, καθώς αυτό θα μας δώσει ώθηση για το μεγάλο μας στόχο που είναι τα προημιτελικά του κυπέλλου μέσα στη Δράμα . Δυστυχώς όλη αυτή η προσπάθεια δεν μετουσιώθηκε για άλλη μία φορά σε βαθμό ή βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της ΑΕΚ και καλή επιτυχία στα ευρωπαϊκά  της παιχνίδια ''.

Ο έφορος της Πυλαίας Γιάννης Αμπατζίδης, η '' ψυχή '' της ομάδας, μας είπε : '' Κρίμα..... Μία λέξη - τίτλος για το σημερινό παιχνίδι. Δεν πήραμε το βαθμό στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Χαρές, λύπες, ανάμεικτα συναισθήματα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, που σήμερα έβγαλαν τον καλό τους εαυτό, κοίταξαν την ΑΕΚ στα μάτια και μας αφήνει μια πικρία, που δεν πήραμε το βαθμό. Συνεχίζουμε, να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, χωρίς άγχος, με μοναδικό στόχο - σκοπό τη διαρκή βελτίωση μας.

Τέλος, να ευχηθούμε όλοι, να μην υπάρξει στο μέλλον,  αντίστοιχο περιστατικό, όπως του Άλκη.  Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα ''.

No comments