Ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ με τους Ρουμάνους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ με τους Ρουμάνους



Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα Σάββατο στις  16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ρουμάνικη, CS Minaur Baia Mare στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα που είχε χάσει με 32-21 για τους «16» του EHF European Cup. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτήν την εβδομάδα θα κληθούν επίσης να αντιμετωπίσουν εντός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τα Play-Off της Handball Premier.

Η CS Minaur Baia Mare, μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ, νίκησε και στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα, την Ντομπρογκέα με 29-27 στο «ντέρμπι» της τετράδας, και επέκτεινε το αήττητο σερί της στους πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στην 4η θέση της  βαθμολογίας με 43 βαθμούς έναντι 49 της Ντυναμό Βουκουρεστίου που είναι πρώτη. 

Η αγώνας  θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για τον αγώνα των «16» κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας δίνει πολλά περιθώρια ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στοχεύουμε στη νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.


No comments