''Θλιβόμαστε όταν δεν υπάρχει σεβασμός...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Θλιβόμαστε όταν δεν υπάρχει σεβασμός...''


Με ανακοίνωση του ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων διαμαρτύρεται για την διαιτησία στον αγώνα των πλέϊ οφ της Α2 Εθνικής Ανδρών, με τα Βριλήσσια.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι '' τέτοια αντιμετώπιση δεν επιτρέπουν οι αρχές, οι αξίες, η ιστορία μας και θλιβόμαστε όταν δεν υπάρχει σεβασμός  στον κόπο των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων '' και προσθέτει :  '' Θα ήταν προτιμότερο να ανακοινώσουν από την αρχή ποια ομάδα επιθυμούν να ανέβει στην Handball Premier ούτως ώστε να μην μπούμε σε διαδικασία αγώνων. Πραγματικά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και αναμένουμε από τους υπεύθυνους της ΟΧΕ/ΔΕΠ να μας επιβεβαιώσουν από τον επόμενο κιόλας αγώνα με διαιτησίες που θα είναι αντάξιες των play off και της ιστορίας των ομάδων ''.

Παράλληλα,ο Λεωνίδας συγχαίρει τα Βριλήσσια για την νίκη τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το greekhandball.com συστηματικά αποφεύγει να φιλοξενήσει στις αναρτήσεις του χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς που δυνητικά είναι ποινικά κολάσιμοι ( και ) για όποιον, καθ' οιονδήποτε τρόπο, τους αναπαράγει. Αντιθέτως, βεβαίως,δεν έχει μπεί ( προς το παρόν και μόνο ...) στη διαδικασία να ζητήσει τον κατά τον νόμο έλεγχο εκείνων που έχουν χρησιμοποιήσει προσβλητικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος μας. Το διαδίκτυο όπως και το βήμα δημοσιότητας προσφέρουν ''ευκαιρίες'', αλλά, συχνά κρύβουν και ( οδυνηρές ) παγίδες. Αυτά, δεν αφορούν μία ομάδα ή ένα φορέα, αλλά, με την ευκαιρία της μη παράθεσης αυτούσιας της ανακοίνωσης του ( ιδιαίτερα συμπαθή σε εμάς ) Λεωνίδα,τα σημειώνουμε για άλλη περίπτωση ώστε η ευπρέπεια και η σιωπή της κατανόησης να μην εκλαμβάνονται ως αδυναμία....Αυτοί που πρέπει, καταλαβαίνουν... 

  

No comments