Πρόσ ( ω ) για σωτηρία ο Αθηναϊκός ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόσ ( ω ) για σωτηρία ο Αθηναϊκός !






Πολύτιμη νίκη για τον Αθηναϊκό στην Προσοτσάνη, στο κυνήγι της σωτηρίας του, με 33-26 ενώ η γηπεδούχος, παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία των πλέϊ άουτ της Α1 Εθνικής Γυναικών, από όπου πέφτουν οι 4 από τις 6 ομάδες, με συνέπεια κάθε αγώνας να είναι τελικός.

Βέτκοβα, Νούσια και Γκλομπάρεβιτς έβαλαν 24 από τα 33 γκολ του ενισχυμένου στις μεταγραφές Αθηναϊκού, από τον οποίο έλειψε η τραυματίας Τζούρισιτς.

Πάντα αγωνιστική και με υπεύθυνη λειτουργία η Προσοτσάνη, έκανε ότι μπορούσε, ωστόσο, αυτή την φορά η Τσιαμουρά περιορίσθηκε και έμεινε στα 5 γκολ και δεν ήταν δυνατό να πάρει θετικό αποτέλεσμα μόνο με τα 7 τέρματα της Σεβδίλη.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού Δημήτρης Τζουανόπουλος μας δήλωσε : 

'' Η δύσκολη προσπάθεια μας για τη σωτηρία συνεχίζεται. Η εμβόλιμη αγωνιστική (καθημερινή με αθλήτριες που δουλεύουν και δυστυχώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν) και ο τραυματισμός της Τζούρισιτς στον ημιτελικό του κυπέλλου μας ανάγκασε να μπούμε μουδιασμένα στην αρχή. Η άμυνα μας από την αρχή δούλεψε αρκετά καλά και έτσι μπορέσαμε σιγά - σιγά να παίρνουμε μια μικρή διαφορά. Από την άλλη τα αβίαστα λάθη μας δεν μας επέτρεπαν να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Προσοτσάνης και θερμές ευχαριστίες για την όμορφη φιλοξενία ''.

Πλέον, το Πανόραμα έχει 13 πόντους, 10 ο Κορυδαλλός και στις 4 θέσεις του υποβιβασμού είναι ο Αθηναϊκός με 8 βαθμούς, ο Εθνικός Κοζάνης με 7, η Προσοτσάνη με 3 και ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με 1.

Τα πεντάλεπτα :  2-1, 3-4, 6-8, 8-11, 11-14, 12-18 ( ημίχρονο ), 16-21, 19-23, 20-27, 20-30, 25-31,26-33.

Διαιτητές : Λινάρδος-Νικολαϊδης

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ : Κατσιγιάννη, Κοπανέλου, Λαζαρίδου 5, Τσιαμουρά 5, Νούση 1, Σπυρίδου 1, Α.Ιωαννίδου 1, Ζαμπά 3, Σεβδίλη 7, Δικμάνη 3, Μελαδίνη, Μ.Ιωαννίδου, Τόλιου, Καστάρη, Ράμα, Τσιόκα.  

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Κοτσαμπουϊκίδου, Μακρόγλου 3, Σιαβαρλή 1,  Καββαδία, Βέτκοβα 9, Καμπόιμ, Κραουνάκη, Γάσπαρη, Κούρου, Στρούζου, Βαρούχα, Γκλομπάρεβιτς 6, Νούσια 9, Μάγκου 5, Δημοπούλου.

No comments