Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ρουμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ρουμανία

Φωτογραφία (acpaok.gr) από την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, «Millenium Sports Centar», στην πόλη Vršac της Σερβίας, όπου οι Θεσσαλονικείς έκαναν στάση χθες (10/02) και διανυκτέρευσαν. 


Την Minaur Baia Mare θα αντιμετωπίσει αύριο (12/09, 18:00 ώρα Ελλάδας) ο ΠΑΟΚ στην Ρουμανία, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των «16» του EHF European Cup. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στον δρόμο της για την Ρουμανία, έκανε μία στάση χθες (10/02) στην Σερβία, όπου προπονήθηκε στο «Millenium Sports Centar», στην πόλη Vršac και διανυκτέρευσε.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους «16» του θεσμού, καθώς επιβλήθηκε δύο φορές, στον τρίτο γύρο, της TENAX Dobele. Από την άλλη, η Minaur Baia Mare απέκλεισε την Παρτιζάν (δύο νίκες) στον τρίτο γύρο. Οι Ρουμάνοι, ωστόσο, ξεκίνησαν από τον πρώτο γύρο, στον οποίο απέκλεισαν την Λοκομοτίβ Γκόρνα από την Βουλγαρία. Στον δεύτερο γύρο, επιπλέον, απέκλεισαν την Χαποέλ Ασντόντ από το Ισραήλ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε το φαβορί του ζευγαριού, καθώς παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Η ομάδα μας δεν έχει κάποια απώλεια παίκτη, πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες, και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι ώστε να έχουμε ένα καλό σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στην Θεσσαλονίκη».

No comments