'' Ζορίσθηκε '' στο Καματερό ο ΠΑΟΚ, αλλά, νίκησε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ζορίσθηκε '' στο Καματερό ο ΠΑΟΚ, αλλά, νίκησε



Αξιέπαινη εμφάνιση του Καματερού απέναντι στον ΠΑΟΚ, που ωστόσο κεφαλαιοποίησε το γεγονός ότι έχει περισσότερες λύσεις και εντέλει επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την νίκη, με 25-21 και συνεχίζει να έχει το προβάδισμα στα πλέϊ οφ της Α1 Γυναικών.

Εως τα μέσα του δεύτερου μέρους το Καματερό ( που έκλεισε προηγούμενο με 11-9 το ημίχρονο ) αντιστεκόταν σθεναρά στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά, μετά τη διαμόρφωση του σκορ σε 22-17 υπέρ του ΠΑΟΚ στο 50΄, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενουμένων που έφθασαν στην τελική επιβολή με 4 γκολ διαφορά.

Η Βασιλείου, με 11 γκολ στο ενεργητικό της, προβλημάτισε τον ΠΑΟΚ που είχε και πάλι ως πρώτη σκόρερ με 7 τέρματα την Χατζηπαρασίδου ενώ πήρε 10 τέρματα από τις 5 ξένες παίκτριες της.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου ο, πάντα ισχυρός, ΠΑΟΚ είχε συναντήσει λιγότερες δυσκολίες με το Καματερό, που αυτή την φορά έδειξε μεγαλύτερη διάρκεια και άφησε ζωηρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής του Καματερού Μενέλαος Δανήλος, σχολίασε στο greekhandball.com :

'' Για μια ακόμα φορά θα πω πως δεν είμαστε τυχαία στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος .Σαφώς και η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και η πληρότητα στο ρόστερ του είναι τέτοια που του δίνει το δικαίωμα να είναι και στα 60 λεπτά του παιχνιδιού σε απόλυτη ετοιμότητα. Εμείς απο την μεριά μας σήμερα πρέπει να κάναμε το καλύτερο ματς της χρονιάς . Μπήκαμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να είμαστε περισσότερο χρόνο ανταγωνιστικοί με έναν πραγματικά μεγάλο αντίπαλο.

Η άμυνα μας λειτούργησε υποδειγματικά απέναντι στις πιο επικίνδυνες παίκτριες του ΠΑΟΚ και με ώθηση τις αποκρούσεις της Μιχαέλας Βασιλείου ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Επιθετικά βρήκαμε λύσεις πιο εύκολα από το παιχνίδι του Σαββάτου στην Χαλκίδα και περιορίσαμε το επιθετικό όπλο του ΠΑΟΚ που είναι οι αιφνιδιασμοί.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου καθώς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ''.

Τα πεντάλεπτα : 0-2, 1-4, 2-4, 3-5, 6-6, 11-9 ( ημίχρονο ), 12-11, 15-16, 16-19, 17-22, 20-23, 21-25.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Δανήλος):Μ. Βασιλείου, Σπυροπούλου,  Παπαδοπούλου, Καζάκη 3, Δαμάσκου 1, Κούρτη, Φακίνου, Τσαμάλη, Χριστοπούλου 2, Καραχάλιου, Κουρή, Γκορτζοπούλου, Α. Βασιλείου 11, Ρούσσου , Καντζούρα, Καραμάνου 4.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μπατζαρακούδη , Μεντεσίδου, Βράνσιτς 3, Καραχαρίση 1, Τάκη, Σεβδίλη 6, Εμμανουήλ, Νίκολιτς , Μποριζόφσκα 3, Γκρμπάβτσεβιτς 3, Αργυροπούλου 1, Μπουράτο 1, Αμβροσιάδου, Χριστοφόρις.

No comments