Υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ....Το χάντμπολ ΚΕΡΔΙΣΕ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ....Το χάντμπολ ΚΕΡΔΙΣΕ !

 


Ο Δούκας ζημιώνεται σε υπερθετικό βαθμό από την καταστροφή του κλειστού γυμναστηρίου του, αλλά, το χάντμπολ κερδίζει πολλά από την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων που έμεινε άστεγη, αλλά, βρέθηκε αγκαλιασμένη από εκείνους που της έδειξαν αγάπη ειλικρινή, εκείνη που κάνει τους μεγάλους να στέκονται ακόμα μεγαλύτεροι...

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Δούκα, όσο και συγκινητική γιατί πείθει ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι στον αθλητισμό ( Σ.Σ. πολλά μπράβο και στον Δούκα για την γενναία και λεβέντικη στάση του και ειδικά στον Κ.Αλεξίου, γιατί όσοι προσφέρουμε σε ομάδες, πέρα και πάνω από αθλήματα, αν μετρήσουμε τις πίκρες που νιώσαμε από την αχαριστία, παρά το καλό που κάναμε, θα χάσουμε την μπάλα...)  : 

'' Από την πρώτη κιόλας στιγμή του προβλήματος υπήρξαν Σύλλογοι που στάθηκαν στο πλευρό μας παραχωρώντας προπονητικές ώρες, αθλητικό και τεχνολογικό εξοπλισμό και βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου τα τμήματα του χαντμπολικού ΑΣΕΔ να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα.

Το δεύτερο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ άνοιξε την «αγκαλιά» του και μας υποδέχτηκε. Η διοίκηση του πρόσφερε ουσιαστική βοήθεια παραχωρώντας τις αίθουσες αλλά και τους ανθρώπους τους για να μας βοηθήσουν να απορροφήσουμε τον κραδασμό όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε εκ νέου προγραμματισμό των προπονήσεων της με σκοπό να παραχωρήσει προπονητικές ώρες όχι μόνο στην ανδρική μας ομάδα αλλά και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας. Παράλληλα, τις πρώτες ημέρες μετά το γηπεδικό πρόβλημα που προέκυψε μας διευκόλυνε παραχωρώντας αθλητικό αλλά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας μοιράστηκε μαζί μας το γήπεδο του, το γυμναστήριο του και την αίθουσα προβολής βίντεο του για τις ανάγκες της προπόνησης μας. Παράλληλα και ενώ οι υποχρεώσεις και των δύο ομάδων είναι υψηλής σημασίας δουλέψαμε από κοινού και προσαρμόσαμε το προπονητικό πρόγραμμα των ομάδων μας για ασκήσεις τακτικής που να ταιριάζουν στις ανάγκες και των δύο μας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Ο Σύλλογος της Νίκαιας μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στη σάλα του κλειστού γυμναστηρίου «Μάνος Λοΐζος». Η ανδρική ομάδα μοιράστηκε μαζί μας τον εξοπλισμό της και προσάρμοσε τις ανάγκες της με σκοπό να συνεχίσουμε και οι δύο απερίσπαστοι την προπονητική πορεία για την επίτευξη των στόχων μας.

Με αίσθημα αλληλεγγύης όμως λειτούργησε τόσο η ομάδα της Πολιτείας όσο και των Βριλησσίων που διέθεσαν προπονητικές ώρες στα κλειστά τους γυμναστήρια για τα τμήματα των ακαδημιών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και σε όλες της ομάδες των πρωταθλημάτων ΕΣΧΑ (Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων Α’) που αποδέχονται κάθε εβδομάδα την αντιστροφή έδρας για την διεξαγωγή των εντός έδρας αναμετρήσεων του Συλλόγου μας ''.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του Γενικού Αρχηγού του τμήματος χάντμπολ του Δούκα, Κωνσταντίνου Αλεξίου

'' Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους και την έμπρακτη στήριξη τους. Πίσω από τις εστίες και έξω από τις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου βρίσκονται αρκετοί ρομαντικοί του αθλήματος και πραγματικά αυτό τους κάνει ξεχωριστούς. Από την πρώτη στιγμή μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκαλιές και μας βοήθησαν να συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε. Μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Δεν μας χωρίζει τίποτα και απέδειξαν έμπρακτα πως οι μεγάλοι σύλλογοι απαρτίζονται από μεγάλους ανθρώπους, Σας ευχαριστούμε πολύ και επιφυλασσόμεθα ''.

No comments