ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 6 μ.μ. στη Μίκρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 6 μ.μ. στη Μίκρα



 Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού απόψε για την 4η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, στις  18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα.

Στην βαθμολογία προηγείται η ΑΕΚ με 18 πόντους σε 10 αγώνες, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 16 πόντους επίσης σε 10 ματς και ο ΠΑΟΚ έχει 16 πόντους σε 9 συναντήσεις.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports 2HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ  Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λευτέρη Σεϊρεκίδη. Να έχει ταχεία ανάρρωση, και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, και θεωρώ ότι το κομβικό σημείο είναι η υπομονή μας στην επίθεση, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα γκολ στο τρανζίσιον. Είναι μία ιδιαίτερα βεβαρημένη περίοδος για εμάς, ωστόσο όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα».

Τη  συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ με την προσέλευση του στη Μίκρα, ζήτησαν οι ιθύνοντες του τμήματος.  

Με στόχο το «πέντε στα πέντε» στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, θα παίξει ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του Γιώργος Καρασαββίδης όπως και ο αθλητής του συλλόγου Πέτρος Κανδύλας είπαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Στην αρχή της σεζόν, θέσαμε κάποιους στόχους. Ο πρώτος ήταν να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω, το έχουμε ήδη πετύχει. Ο επόμενος ήταν να μπούμε στους τελικούς. Για να συμβεί αυτό, χρειαζόμαστε τους δύο βαθμούς την Τετάρτη. Είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα μετρήσουν οι προσωπικότητες. Έχουμε καλή ψυχολογία και στο τεχνικό τιμ πιστεύουμε πολύ στη νοοτροπία των παικτών μας».

Πέτρος Κανδύλας: «Την Τετάρτη, παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της με την προσθήκη και των καινούργιων παικτών. Προερχόμαστε από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων. Θεωρώ, ότι κλειδί για την νίκη θα είναι η απόδοση της άμυνας, σε συνδυασμό με αυτή του τερματοφύλακα».

No comments