Μαρίνος Χρ. (Αερωπός Έδεσσας): «Διεκδικούμε με αξιώσεις την έξοδό μας στην Ευρώπη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαρίνος Χρ. (Αερωπός Έδεσσας): «Διεκδικούμε με αξιώσεις την έξοδό μας στην Ευρώπη»

Για τον Αερωπό Έδεσσας της τρέχουσας σεζόν μίλησε στον «Φίλαθλο Πέλλας» το μέλος του ΔΣ του μεγάλου χορηγού της ομάδας, ManDynamic, ο Χρήστος Μαρίνος.


Δήλωσε: «Στο ξεκίνημα της σεζόν με τις αποχωρήσεις προπονητή και παικτών, η ομάδα βρέθηκε αρχικά σε δύσκολη θέση.

Ο Θωμάς Μουμτζιδέλλης όμως έλαβε γενναίες αποφάσεις, ανέλαβε πρόεδρος στο νέο ΔΣ που συγκροτήσαμε και κάναμε όλοι μαζί μια νέα αρχή, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα με παίκτες από την ξένη και την εγχώρια αγορά. 

Το εγχείρημα πέτυχε απόλυτα, αφού τερματίσαμε στην 2η θέση του 2ου ομίλου της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και προκριθήκαμε στα πλέι οφ με καλή βαθμολογία, γεγονός που μας επιτρέπει να διεκδικούμε με αξιώσεις την έξοδό μας στην Ευρώπη.

Βάσει των σημερινών δεδομένων, διότι διανύουμε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν γνωρίζουμε πόσο θα ενισχυθούν όλες οι ομάδες, στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν σίγουρα ένα προβάδισμα για τις πρώτες θέσεις.

Και εμείς πάντως ξεκινάμε με μια καλή βαθμολογική συγκομιδή που μας κάνει αισιόδοξους για την κατάκτηση της 4ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πιστεύω πως θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα για τις θέσεις 1-8 που θα το απολαύσουν όλοι και θα προάγει το άθλημα στο φίλαθλο κόσμο της χώρας.

Όσο για τα πλέι άουτ, νομίζω ότι η Σαλαμίνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και από την άλλη ο Δούκας έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Οι άλλες 4 ομάδες όμως (Άρης Νίκαιας, Ζαφειράκης, Φίλιππος και Φαίακας) θα δώσουν μεγάλη "μάχη" για μια θέση παραμονής, δεδομένου ότι φέτος υποβιβάζονται 4, από την μεγάλη κατηγορία».


Για τον προπονητή του Αερωπού, υπογράμμισε: «Ο Αλέξης Ταρινίδης είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός που δουλεύει καθημερινά και ακούραστα στο γήπεδο μαζί με τον βοηθό του κ. Ευφραιμίδη, παράγοντας σημαντικό έργο.

Η πορεία της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στις θέσεις της Ευρώπης θεωρώ ότι δικαιώνει απόλυτα την δουλειά του».


Ανέφερε, επιπλέον: «Έχουμε πραγματικά μεγάλη στήριξη από τους χορηγούς μας και τους ευχαριστούμε δημόσια. Ταυτόχρονα όλοι οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και θυσίες για την ομάδα και είναι ευτύχημα ότι φέτος έχουμε και οικονομική βοήθεια από την Πολιτεία 

Όσο για τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας, γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο και μας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να διατηρούμε όλοι μαζί την αγαπημένη μας ομάδα σε υψηλό επίπεδο».


Σχετικά με τον πρώην Πρόεδρο του Αερωπού, Μάκη Ρόμπη, τόνισε: «Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαιτέρως στον μέχρι πέρυσι, πρόεδρο του συλλόγου Μάκη Ρόμπη γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν περισσότερο την ομάδα όσο αυτός και η σύζυγός του. Και δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από διαφήμιση και προβολή. Επί 12 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται δίπλα στην ομάδα από διάφορα πόστα και στην πενταετία της προεδρίας του η ομάδα τερμάτιζε σχεδόν μόνιμα στις πρώτες θέσεις. Κράτησε ομολογουμένως όρθια την ομάδα σε δύσκολες στιγμές και συνεχίζει και φέτος να είναι κοντά μας, προσφέροντας σημαντική βοήθεια».


Ολοκληρώνοντας, είπε: «Έχουμε μια αξιολόγηση βάση νεαρών γηγενών παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας ηλικίας 16-17 ετών και προχωρούμε αυτή την περίοδο στην ενίσχυση της με κάποια εξίσου ταλαντούχα παιδιά από γειτονικά σωματεία (Ζαφειράκης, Φίλιππος), ώστε να δημιουργηθεί ένα πληρέστερο σύνολο με αγωνιστικό βάθος, ικανό να διεκδικήσει τον φετινό  πανελλήνιο τίτλο στους εφήβους απέναντι στις ισχυρές δυνάμεις της Αθήνας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε και εδώ και πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε... διπλά».

No comments