Τερζίδης για το τώρα και το αύριο στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τερζίδης για το τώρα και το αύριο στο greekhandball.com




Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αλλά, παράλληλα με ρεαλισμό για ότι συμβαίνει σε παρόντα χρόνο, ο πρόεδρος του Πανοράματος Γιάννης Τερζίδης μίλησε στο greekhandball.com , σεβόμενος τον συνομιλητή του, έστω και αν ( από απρόοπτο ) ήταν μέσα σε ένα ταξί πηγαίνοντας επειγόντως σε χειρουργείο...
Τον ρωτήσαμε γιατί έφυγαν Κυρικλίδου και Ζενέλι :
'' Η Χριστιάννα Κυρικλίδου, ουσιαστικά, ήταν προγραμματισμένο να φύγει για την Γαλλία και από πέρσι, πριν πάθει ρήξη χιαστού, είχε τεθεί αυτό το ζήτημα. Δεν θέλαμε να της κόψουμε το μέλλον, εφόσον θα πήγαινε να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό. Θα ήταν άδικο. Η Ερικα Ζενέλι δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, που μας την ζήτησε και κρίναμε ότι δεν έπρεπε να πούμε όχι, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας με τον συμπολίτη μας. Δεν μπήκαμε στην πρώτη εξάδα και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να την διευκολύνουμε για 3 μήνες. Το καλοκαίρι, το Πανόραμα θα είναι και πάλι η πρώτη επιλογή της, όπως μας είπε. Θα την περιμένουμε πίσω ''.
Ο τωρινός στόχος ;
'' Δύο νίκες ώστε να μείνουμε στην κατηγορία και μετά ξεκινάμε την οργάνωση για τη νέα σεζόν ''.
Για την θέση του προπονητή ;
'' Ο Φύλλης Χριστοδουλίδης είναι η ψυχή της ομάδας, το Πανόραμα του χρωστά πάρα πολλά, με αυτόν στον πάγκο θα βγεί η σεζόν. Το Πανόραμα έχει δουλέψει καλά στην βάση, η πλειοψηφία των αθλητριών μας είναι από τα σπλάχνα του συλλόγου, υπάρχει συνέχεια. Θα κινηθούμε μετά τη διασφάλιση της παραμονής, για έναν ορεξάτο προπονητή, με φιλοδοξίες, οργανωτικό, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί ''. 

No comments