Διαμαρτυρία του Φαίακα για την διαιτησία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτυρία του Φαίακα για την διαιτησία !


Με ανακοίνωση του ο Φαίακας Κέρκυρας διαμαρτύρεται για την διαιτησία των Παπαματθαίου-Χρηστίδη στον αγώνα της ομάδας του με τον Δούκα.

Αναπαράγουμε την ανακοίνωση δίχως 2-3 όρους και εκφράσεις που δυνητικά επιφέρουν ποινική αντίδραση, καθώς, το μέσο είναι συνυπεύθυνο σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ δεν θα βάλουμε και τις επιμέρους φάσεις ή το βίντεο του αγώνα ( υπάρχει στο youtube ), άλλωστε, αν πρόκειται να μπούμε  σε αυτή την διαδικασία θα χρειασθεί να κάνουμε το ίδιο μετά ενδεχομένως και με τον Δούκα και κάθε άλλη ομάδα και γενικά θα ρίχνουμε νερό στο μύλο της αμφισβήτησης και της αντιδικίας.

Οι αρμόδιοι έχουν την ευθύνη και την υποχρέωση να κρίνουν και όλοι οι συντελεστές του παιχνιδιού ας προσπαθήσουν από κοινού ώστε να μη φθάνουμε όλοι σε τέτοιες, δυσάρεστες, διαδικασίες :  

'' Κυρίες και κύριοι της ΟΧΕ και της ΚΕΔ. Το σωματείο μας από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν με πλήρη συναίσθηση του επιπέδου όλου του αθλήματος και κατά συνέπεια και της διαιτησίας αποφάσισε και λειτούργησε με υπομονή και γνώμονα την προστασία του αθλήματος . Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να αρχίσουμε να κρίνουμε δημόσια τι αντιμετωπίσαμε σε επίπεδο διαιτησίας όπου και αν αγωνιστήκαμε κοιτάζοντας πρώτα τις δικές αγωνιστικές ευθύνες και μετά τα λάθη των άλλων. 

Ως εδώ όμως…..!

Στον αγώνα της ομάδας μας εναντίων του Α.Σ.Ε. Δούκα γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής επί 60 λεπτά διαιτησίας εναντίον μας που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της άγνοιας . Από ένα ζευγάρι που εσείς οι ίδιοι μας το εμφανίζετε στα μέσα επικοινωνίας ως πολλά υποσχόμενο . 

Εμεις λοιπόν τι να υποθέσουμε από το ακριτικό νησί μας…; Δεν θα υποθέσουμε τίποτα κύριες και κύριοι . 

Κρατάμε αυτό που είδαμε , μια σφαγή άνευ προηγούμενου από το 1ο λεπτό μέχρι το σφύριγμα της λήξης . Ντροπή για όλους μας . 

Εμείς επιχειρούμε με αυτή την ανακοίνωση να ενημερώσουμε  όλους . Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτός ο κατήφορος και να επιτραπεί στις ομάδες να διεκδικήσουν μέσα στα γήπεδα ότι τους αναλογεί . 

Όσο για το διαιτητικό δίδυμο εμείς δεν ζητάμε την εξαίρεση κανενός . Μακρυά από εμάς αυτές οι λογικές . Ζητάμε από την ΚΕΔ την εξέταση του dvd του αγώνα και την παραδειγματική τιμωρία τους και όχι μια τιμωρία στάχτη στα ματια. 

Υ.Γ. Σε περίπτωση που το σωματείο μας ,συνέπεια αυτής της τραγικής διαιτησίας βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να υποβιβαστεί , αυτονόητα η ευθύνη βαραίνει όλους και θα είναι μια ανεξίτηλη κηλίδα που θα παραπέμπει σε άλλες αξέχαστες εποχές του αθλήματος .

Υ.Γ. 2 Για τον Α.Ο. Φαίαξ η διαδικασία των play-out είναι με το καλημέρα μια διαδικασία αλλοιωμένη σε ανεπίτρεπτο βαθμό … για το ελληνικό χάντμπολ είναι απλά Δευτέρα….;;; Αναμένουμε αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους ''.

No comments