Σύσταση δύο επιτροπών αποφάσισε η ΟΧΕ για τον έλεγχο κλειστών γυμναστηρίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σύσταση δύο επιτροπών αποφάσισε η ΟΧΕ για τον έλεγχο κλειστών γυμναστηρίων



Την σύσταση δύο επιτροπών (Βορείου & Νοτίου Ελλάδας), ώστε να ελεγχθούν τα κλειστά γυμναστήρια, που δηλώνονται ως έδρες των σωματείων της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, αποφάσισε η ΟΧΕ. 


Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 


«Ενόψει της έναρξης της Β' φάσης της Handball Premier, με τη Β' Φάση της Α1 Γυναικών σε εξέλιξη και κυρίως λόγω των επερχόμενων τελικών των δύο πρωταθλημάτων, η ΔΕΠ αποφάσισε τη σύσταση δύο επιτροπών (Βορείου & Νοτίου Ελλάδας) προκειμένου να ελεγχθούν τα κλειστά γυμναστήρια που δηλώνονται ως έδρες των σωματείων.

Η ΔΕΠ προχώρησε σε αυτή την απόφαση, λόγω εκθέσεων των Παρατηρητών αγώνων, στις οποίες αναγράφονται αρκετά θέματα / προβλήματα, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στους περιμετρικούς αυτών.

Καθοριστικής σημασίας είναι η ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών, η εναρμόνιση με τους κανονισμούς και βεβαίως η εικόνα του αθλήματος, είτε είναι τηλεοπτική είτε όχι.

Η ΔΕΠ εκτιμά ότι η συνεργασία με τα σωματεία θα είναι δεδομένη προκειμένου να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες/ ελλείψεις θα εντοπιστούν.

Οι επιτροπές οι οποίες θα στελεχωθούν με εκπροσώπους από ΔΕΠ/ΔΣ ΟΧΕ, ΚΕΔΧ, ΕΡΤ, είναι οι ακόλουθες:

Νότια Ελλάδα: Μούκιος Ανδρέας, Τσάκωνας Δημήτρης, Ανταλής Γιώργος και εκπρόσωπος της ΕΡΤ.

Βόρεια Ελλάδα: Βιολιτζής Κώστας, Κατσίκης Κώστας, Μεϊμαρίδης Ιωάννης και εκπρόσωπος της ΕΡΤ».

No comments