Τρίτη χαμηλότερη βαθμολογία στη σεζόν για τους διαιτητές ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρίτη χαμηλότερη βαθμολογία στη σεζόν για τους διαιτητές ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Η βαθμολογία που πήραν οι διαιτητές Τσιάνας-Πατιός στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ( 68/100 ) είναι η τρίτη χαμηλότερη που δόθηκε από την ΚΕΔ σε διαιτητικό δίδυμο σε αυτή τη σεζόν, σε Α1 και Α2 Εθνική.

Μάλιστα, προκαλεί αίσθηση ότι πήραν μόλις 1 ( με άριστα το 5 ) στην κατηγορία του πειθαρχικού ελέγχου, καθώς, εκτός των άλλων, φαίνεται ότι κρίθηκε λαθεμένη η απόφαση τους για αποβολή του Πλάθα, ειδικά δε από τη στιγμή που συνεκτίμησαν και το VAR.

Η ΑΕΚ υποστηρίζει τώρα ότι η χαμηλή βαθμολογία των διαιτητών, οι οποίοι τιμωρήθηκαν για 15 ημέρες, δικαιώνει τις αιτιάσεις της για την απόδοση τους.

Η δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία στη σεζόν ανήκει στους Μερτινιάν-Φωκίτη, οι οποίοι είχαν αξιολογηθεί με 65/100 πριν από 3 μήνες για τον αγώνα Δούκας-Ολυμπιακός.

Το ρεκόρ έχουν, πλέον, οι Ζήσης-Χαραλαμπίδης οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 64/100 σε παιχνίδι ( Ιωνικός Ν.Φ.-Δράμα ) όπου διατυπώθηκαν σοβαρά παράπονα από την Δράμα.

Πρόκειται για την χαμηλότερη βαθμολογία στη σεζόν...

Η τιμωρία των Παπαματθαίου-Χρηστίδη ( στον αγώνα Δούκας-Φαίακας για τον οποίο εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας οι φιλοξενούμενοι ) προέκυψε από την εξέταση του βίντεο του αγώνα, καθώς, ο παρατηρητής Αντωνόπουλος έβαλε καλό βαθμό και για αυτό άλλωστε τιμωρήθηκε και ο ίδιος...


No comments