Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αλέξανδρου Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αλέξανδρου Αξιούπολης


Με ανακοίνωση του ο Αλέξανδρος Αξιούπολης επισημαίνει : 

 '' Ως σύλλογος έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, τον δρόμο του χτισίματος και της  δημιουργίας  παικτών από την μικρή δεξαμενή παιδιών που έχει ο τόπος μας και αντίστοιχα την προώθηση τους  κι επάνδρωση  στη συνέχεια του ανδρικού μας τμήματος. Αυτό διαλέξαμε  να κάνουμε και φέτος στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Α2 ρίχνοντάς τους στα βαθιά , αυτό είχε δηλώσει και ο προπονητής μας στην αρχή της χρόνιας χαρακτηρίζοντας την ως εκπαιδευτική. 

Διότι το δικό μας θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα (νίκη ή ήττα) αλλά το αποτέλεσμα της πραγματικής βελτίωσης των νεαρών αθλητών μας. Επίσης στηρίζουμε κάθε νέο πρόσωπο στο χώρο της Χειροσφαίρισης,  ξεκάθαρο παράδειγμα το πως εμπιστευτήκαμε τα κλειδιά του συλλόγου μας στον 27 χρόνο τότε και τώρα 32  ετών  προπονητή μας γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας  στηρίζοντας τον στην πράξη. 

Επίσης στο δύσκολο κομμάτι της διαιτησίας παρατηρώντας ότι η νέα γενιά είναι πραγματικά καλή με αρκετό μέλλον είμαστε συνεχώς δίπλα της κι αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα ίδια τα παιδιά που μας σφυρίζουν. 

Η εικόνα όμως αλλά κι ο ορισμός του διαιτητή Νικολάου στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Αρχέλαο μας συγχωρείτε αλλά είναι τελείως ακραία κατάσταση, κάτι  που μας βάζει σε πολλές σκέψεις.  

Ακόμα και ο διαιτητής Τορνικίδης κατάλαβε ξεκάθαρα τι γίνεται και προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ο άνθρωπος δεν έχει κάποια ευθύνη για τον νεαρό συνάδελφο του που αποφάσισε να τινάξει ένα ματς στον αέρα από  την αρχή του . Αφήνοντας με 4 αθλητές την ομάδα μας δίνοντας 2 λεπτά ποινή στον προπονητή μας και σφυρίζοντας κάποια δική του ανακάλυψη  κάθε φορά που η ομάδα μας προσπαθούσε να παίξει ή να πλησιάσει στο σκορ .

Εδώ μας εμφάνισε 2 φορές ότι ο πίβοτ μας πάτησε γραμμή με κολλημένο αμυντικό πίσω του. 60 λεπτά ανακαλύψεων. Δεν θέλουμε καν να σχολιάσουμε το προκλητικό του στυλ που δεν αρμόζει σε καμιά περίπτωση στο προφίλ ενός νέου ανθρώπου που εκπροσωπεί την ελληνική διαιτησία.

Εμείς δεν ζητήσαμε να κερδίσουμε με το έτσι θέλω ούτε είναι αυτοσκοπός μας η παραμονή στην Α2 όπως εξηγήσαμε παραπάνω ,αλλά ζητάμε να αφήσετε τους νεαρούς μας αθλητές  απλά να παίξουν και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί,  τίποτα άλλο κι όχι να φεύγουν με δάκρυα στα μάτια επειδή νιώθουν στο πετσί τους αδικημένοι . Όταν κάνεις ένα παιδί να κλαίει όχι επειδή έχασε, αλλά επειδή αδικήθηκε κάτι έχει πάει πολύ λάθος . Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ασπίδα γι ΄ αυτούς τους αθλητές απέναντι σε οποιοδήποτε εμπόδιο, διαβαίνοντας τον δύσκολο πάντα δρόμο που έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει οι ίδιοι πρώτα να ακολουθούν ως σήμερα ,διεκδικώντας  την αγωνιστική τους εξέλιξη  εντός γηπέδου κι όχι εκτός . Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του ''.

No comments