Ετσι μεγαλώνουν από την ήττα Ανανιάδης και Πυλαία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετσι μεγαλώνουν από την ήττα Ανανιάδης και Πυλαία...

 


Διαβάσαμε στον επίσημο λογαριασμό της Πυλαίας στο διαδίκτυο, δηλώσεις του προπονητή της ανδρικής ομάδας της Μπάμπη Ανανιάδη και ομολογούμε ότι πήραμε δύναμη για τη συνέχεια...

Οταν έρχεται η ήττα με γκολ στην εκπνοή, η '' εύκολη λύση '' οδηγεί -συχνά και σε όλα τα αθλήματα...-στην αποστασιοποίηση από τις προσωπικές ευθύνες, όπου υπάρχουν...

Και όμως, ο φρέσκος ως πρώτος προπονητής στην Α1, αλλά, ολοφάνερα, άνθρωπος του αθλητισμού, με λαμπρή προοπτική, δεν δίστασε να πεί : 

'' Προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρα  και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω με την ομάδα κάθε χρόνο. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της ήττας .Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού ''.

Τι πιο όμορφο και ευοίωνο από αυτό...Μπράβο στον Ανανιάδη...

Ο προπονητής της Πυλαίας σχολίασε επίσης :

'' Ένα παιχνίδι με πολλές ειδικές καταστάσεις ,όπου ήμασταν άστοχοι στη τελική προσπάθεια ,ειδικά στις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις . Από την άμυνα  δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος , ο Ιωνικός βρήκε τρόπους να μας τη διασπάσει, βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα οι περιφερειακοί του παίκτες.

Μας στοίχισε για άλλο ένα παιχνίδι , το σκοράρισμα - σωστή επιλογή στην επίθεση με παίκτη παραπάνω και η αμυντική συγκέντρωση-συνέπεια στις κρίσιμες τελευταίες φάσεις .

Φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε . Μας πονάει πάρα πολύ η ήττα αλλά και ο τρόπος που ήρθε . Δουλεύουμε πολύ πάνω στο τακτικό αλλά και ψυχολογικό κομμάτι των τελευταίων κρίσιμων λεπτών ενός παιχνιδιού .

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα ''.

Ετσι μεγαλώνουν μέσα από τις ήττες οι ομάδες και οι καπετάνιοι...

No comments