Τηλεδιασκέψεις διαιτητών-παρατηρητών με την ΚΕΔ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τηλεδιασκέψεις διαιτητών-παρατηρητών με την ΚΕΔ


Οι διαιτητές που σφυρίζουν παιχνίδια της Handball Premier και της Α1 Γυναικών θα έχουν τηλεδιάσκεψη με την ΚΕΔ/ΟΧΕ το βράδυ της Πέμπτης ενώ θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχοι παρατηρητές το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ανεπιτυχείς διαιτησίες του τελευταίου Σαββατοκύριακου, προβλημάτισαν και επιχειρείται η βελτίωση της εικόνας μέσα από την μεγαλύτερη προσήλωση στις αντικειμενικές συνθήκες που έχουν, πλέον, διαμορφωθεί στο χάντμπολ, ειδικά δε με δεδομένο πλέον το οικονομικό κίνητρο της επιχορήγησης από την Πολιτεία αλλά και με σαφή την ενίσχυση των ομάδων, που ανεβάζει το επίπεδο.

Από την πλευρά του Φαίακα Κέρκυρας, αναφορικά με τις ποινές σε Παπαματθαίου-Χρηστίδη, επιπροσθέτως της ανακοίνωσης του συλλόγου, σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα :

'' Σχετικά με την κατάφωρη αδικία σε βάρος μας, που μας στέρησε κάθε δυνατότητα διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος, επανερχόμαστε για να εκφράσουμε την στήριξη μας στον κ.Κατσίκη και στην προσπάθεια του ως Προέδρου της ΚΕΔ για την βελτίωση της διαιτησίας και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χειροσφαίρισης. Μόνο θετικές εντυπώσεις αφήνει η άμεση παρέμβαση της ΚΕΔ και κατά συνέπεια η αποδοχή των ισχυρισμών μας σχετικά με όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Δαίς. Δυστυχώς, όμως, η ζημιά για τα συμφέροντα του σωματείου μας έχει γίνει, είναι μη αναστρέψιμη. Το πρωτάθλημα, σε ότι μας αφορά είναι αλλοιωμένο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις μέσα στα γήπεδα ''. 


No comments