Παράπονα (και) από την Δράμα για την διαιτησία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παράπονα (και) από την Δράμα για την διαιτησία


Παράπονα για την διαιτησία του αγώνα της με αντίπαλο τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (23-22) εξέφρασε η Δράμα.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας: 


«Σε όλη την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, οι Δραμινοί έχουν πολλά παράπονα από τους διαιτητές Χαραλαμπίδη – Ζήση, που είχαν κλειστά τα μάτια στα μαρκαρίσματα στα πίβοτ της ομάδας μας και στον Τόσκα. Όσο οι διαιτητές άφηναν τον Ιωνικό -ειδικά όταν είχε δίλεπτη- να εκδηλώνει τις επιθέσεις του μετά από 50'' χωρίς να σηκώνουν παθητικό οι Δραμινοί δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβασή του. 

Όσον αφορά στις ποινές, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη στα 6μ της άμυνας του Ιωνικού, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θόδωρος Τογανίδης δέχθηκε ποινή από διαιτητή που ήταν 10 μέτρα μακριά επειδή έκανε παρατηρήσεις σε παίκτη μας να μην διαμαρτύρεται! Αργότερα δέχθηκε κόκκινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε, όταν ο Ιωνικός όπως φαίνεται στο βίντεο κατείχε την μπάλα 50'', δεν είχε ξεκινήσει επίθεση και δεν δόθηκε προειδοποίηση για παθητικό παιχνίδι. Σε 11 φάσεις καταγεγραμμένες στο βίντεο του αγώνα η ομάδα μας αδικήθηκε εμφανώς.

Να διαμαρτυρηθούμε; Να συντάξουμε επιστολές; Όχι, κουραστήκαμε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως είναι η Handball Premier. Πλέον, είναι απαίτηση των ομάδων και όχι αίτημα να υπάρχουν διαιτησίες ποιοτικές. Μήπως πρέπει να διπλασιαστούν οι αμοιβές τους; Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να προτείνουμε.

Κουραστήκαμε να βλέπουμε την ομάδα μας να αδικείται και εμείς σε πνεύμα συναίνεσης να προσπαθούμε -χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημοσιότητα- να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Βέβαια βιώσαμε και χειρότερα.

Αναρωτιόμαστε αν μόνο με την βοήθεια του Θεού θα βελτιωθούν τα πράγματα. Καλή επιτυχία στην Κ.Ε.Δ.. και στην Ο.Χ.Ε. που ναι μεν προσπαθούν, αλλά...».

No comments