Οι δηλώσεις Καρασαββίδη, Κρητικού για το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις Καρασαββίδη, Κρητικού για το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας



Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Καρασαββίδη και του αθλητή, Νίκου Κρητικού, στο olympiacossfp.gr για το χθεσινό (23/01) ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας (32-36).

Γιώργος Καρασαββίδης: «Μόνο στην αρχή του ημιχρόνου η άμυνά μας δεν ήταν τόσο καλή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όπως έπρεπε, με δεδομένο ότι είχαμε να παίξουμε πάνω από ένα μήνα και απουσίαζε και ο Μοντόρο, που είναι σημαντικός στο παιχνίδι μας. Είχαμε ένα πρόβλημα στα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ έτσι και αυτό κράτησε τον Αερωπό κοντά στο σκορ. Το υπόλοιπο παιχνίδι, η επιθετική μας γραμμή, τα τρεξίματά μας ήταν καλά, η άμυνα δεν ήταν και στα 60 λεπτά. Κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό, στη Δράμα δεν έχουμε περάσει ποτέ εύκολα, άρα πρέπει να πάμε καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι. Θα είμαστε όλοι, σχεδόν όλοι και θα πάμε να κερδίσουμε».

Νίκος Κρητικός: «Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό, η ομάδα προερχόταν από διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Νομίζω, βγάλαμε κάποια στοιχεία που θέλαμε, ήμασταν λίγο χαλαροί στην άμυνα μερικές στιγμές, αλλά η ομάδα βρήκε τις λύσεις. Ο χρόνος είναι με το μέρος μας και πιστεύω, ότι παιχνίδι με παιχνίδι, θα παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πολύ κρίσιμα ματς που έρχονται στη συνέχεια».

No comments