Ιωνικός Ν.Φ. : '' Εκατέρωθεν έγιναν τα διαιτητικά λάθη...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιωνικός Ν.Φ. : '' Εκατέρωθεν έγιναν τα διαιτητικά λάθη...''


Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας τοποθετήθηκε με ανακοίνωση του στο ζήτημα που έχει ανακύψει με την τιμωρία των διαιτητών Ζήση-Χαραλαμπίδη για την απόδοση τους στον αγώνα Ιωνικός Ν.Φ.-Δράμα :

'' Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων τις τελευταίες ημέρες για τις διαιτησίες της προηγούμενης αγωνιστικής θα θέλαμε και εμείς να πάρουμε θέση ως σύλλογος αρχικά γιατί δεν θέλουμε στο δικό μας παιχνίδι , με το φιλικό κατά τα άλλα σωματείο της Δράμας , να υπάρχουν αιχμές και σύννεφα για μια μεροληπτική διαιτησία προς όφελος μας .

Έπειτα από ενδελεχή παρακολούθηση του αγώνα στο βίντεο έχουμε να παρατηρήσουμε και εμείς με την σειρά μας ότι σε πολλές φάσεις έχει αδικηθεί και η δίκη μας ομάδα , χωρίς λοιπόν να θέλουμε να μπούμε σε καμία αντιπαράθεση με την Δράμα ή την ΚΕΔ , οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν και ΑΥΤΟ είναι το σημείο που θα πρέπει να εστιάσουμε . 

Αναγνωρίζουμε ασφαλώς το γεγονός ότι γίνονται προσπάθειες από την ΚΕΔ να ανεβεί το επίπεδο των διαιτησιών και είμαστε εδώ ως σωματείο να βοηθήσουμε με οποίο τρόπο μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή . 

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε εκ νέου στο θέμα διαιτησίας τις επόμενες αγωνιστικές και ευελπιστούμε έχοντας εμπιστοσύνη στους φορείς του αθλήματος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με πρωταγωνιστές πάντα τους αθλητές μας στα γήπεδα !

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια σε όλους ! ΄΄.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οφείλουμε, με την ευκαιρία, να προσθέσουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας διοικητικό στέλεχος του Δούκα, μας ανέφερε ως προς το παιχνίδι της ομάδας του με τον Φαίακα, ότι η αντίληψη που υπάρχει στον Δούκα είναι ότι οι Παπαματθαίου-Χρηστίδη τιμωρήθηκαν επειδή, συνολικά, έκαναν σφάλματα και όχι γιατί αδίκησαν τον Φαίακα. 

Δεν αποτελεί στοιχείο ανακοίνωσης αυτή η αναφορά, αλλά, εφόσον παραθέτουμε την τοποθέτηση του Ιωνικού Ν.Φ., είναι δίκαιο να προσθέσουμε και την, έστω, ανεπίσημη προσέγγιση από τον Δούκα, καθώς ειπώθηκε σε εμάς από τηλεφώνου και δεν είναι προϊόν διασποράς πληροφορίας ή παραφιλολογίας.

No comments