Στον Θοδωρή το φλουρί της Εθνικής ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Θοδωρή το φλουρί της Εθνικής !

 




Μία μικρή γιορτή, για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, έγινε στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών στη Θεσσαλονίκη, για τους αγώνες με το Κόσοβο.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης, είχε και πάλι την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην Εθνική ομάδα, να συνομιλήσει με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να τους ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

"Με ιδιαίτερη συγκίνηση συναντήθηκα σήμερα με τα παιδιά μας και με όσους βρίσκονται κοντά στην Εθνική ομάδα, λίγο πριν αναχωρήσουν για το Κόσοβο. Έχουν τις ευχές όλων μας, ενόψει των σημαντικών αγώνων που βρίσκονται μπροστά τους για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Φυσικά, έχουν τις ζεστές ευχές της διοίκησης της ΟΧΕ και όλης της οικογένειας του αθλήματος και για μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με αγωνιστικές επιτυχίες", τόνισε ο Στέλιος Αγγελούδης. 

Νωρίτερα, μιλώντας με τους διεθνείς, όλοι συμφώνησαν ότι έχει έρθει η ώρα του ελληνικού χάντμπολ για σημαντικές νίκες και προκρίσεις.

Στα της γιορτής και αφού τηρήθηκαν σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τυχερός στάθηκε ο Θοδωρής Μπόσκος, που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας και το δώρο που θέσπισε η διοίκηση της ΟΧΕ. 

Παρόντες, κοντά στην ομάδα, ήταν ο τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων, Νίκος Μάντζος και ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, Κώστας Μαναβής.

No comments