Στα Ασπρόμαυρα η Μίλιτσα Γκρμπάφσεβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα Ασπρόμαυρα η Μίλιτσα Γκρμπάφσεβιτς

Την έναρξη της συνεργασίας του με την 27χρονη Μαυροβούνια πίβοτ, Μίλιτσα Γκρμπάφσεβιτς, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 από την Vimax του Μαυροβουνίου, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2012, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. 

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν η ρωσική Agu Adif, στην οποία έμεινε μέχρι και το 2017, αγωνιζόμενη στην κορυφαία κατηγορία. 

Στην συνέχεια μετακινήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν, και πιο συγκεκριμένα στην Azeryol, με την οποία πήρε την πρώτη της «γεύση» από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενη στο EHF Challenge Cup τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. 

Η επόμενη σεζόν την βρήκε και πάλι στο Αζερμπαϊτζάν, για λογαριασμό της Azersu και την περίοδο  2020-2021 φόρεσε την φανέλα της κροατικής Osijek. 

Στην Κροατία ήταν και στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αγωνιζόμενη με την φανέλα της ZRK Umag.

Η ίδια δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ mαteco. Αυτή είναι μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου, και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες όσο το συντομότερο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον έφορο, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, οπότε θέλω με την σειρά μου να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθούν». 

No comments