Στην Γαλλία η Κυρικλίδου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Γαλλία η Κυρικλίδου !

 


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για την Χριστιάνα Κυρικλίδου το 2022, καθώς, την πρώτη ημέρα του χρόνου ανακοινώθηκε η μεταγραφή της από το Πανόραμα στην Μπλανζάτ Σπορ Μοντλουσόν, ομάδα της Τρίτης Κατηγορίας της Γαλλίας, που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη των 35.000 κατοίκων, στις Αλπεις, στην Κεντρική Γαλλία. 

Η Μπλανζάτ μετέχει στον 4ο Ομιλο ( στην Τρίτη Κατηγορία ή National 1 ), αγωνίζονται 56 ομάδες, χωρισμένες σε 4 Ομίλους και είναι 7η με 23 βαθμούς έναντι 31 πόντων της πρωτοπόρου.

Η 20χρονη πίβοτ εντάσσεται άμεσα στην Μπλανζάτ και μάλιστα δήλωσε για τη μετακίνηση της : 

'' Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, που με κάνει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τη νέα ομάδα μου και να μπορέσουμε μαζί να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. Θα τα δώσω όλα και εύχομαι καλή σεζόν ! ''.

Από την πλευρά του Πανοράματος, εκφράζονται ευχές στην Κυρικλίδου για καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται στο δρόμο της, με την προσθήκη ότι '' το βλέμμα μας θα είναι στραμμένο και στην Γαλλία, έτσι ώστε να παρακολουθούμε τις επιτυχίες της, για τις οποίες είμαστε βέβαιοι όλοι ''.

No comments