Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Με διάρκεια σε συγκέντρωση, μαχητικότητα και αλληλεγγύη θα ξεκλειδώσουμε την νίκη...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Με διάρκεια σε συγκέντρωση, μαχητικότητα και αλληλεγγύη θα ξεκλειδώσουμε την νίκη...''

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, με δηλώσεις του στο greekhandball.com  , τοποθετήθηκε αναλυτικά για την καθοριστική αναμέτρηση της Ενωσης  με την Σαφχάουζεν στη Χαλκίδα, για το EHF European League, δίνοντας με στοχοπροσήλωση και σαφήνεια το στίγμα της  προσέγγισης που, συνολικά, πρέπει να έχει η ομάδα του σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι,.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, μας έκανε μία απολύτως ολοκληρωμένη δήλωση που παραθέτουμε παρακάτω  : 

'' Γνωρίζουμε καλά ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση στην Ευρώπη. Εχουμε επεξεργαστεί καλα όσα συνέβησαν στο Σαουφχάουζεν και δουλεύουμε περισσότερο στο πως θα μειώσουμε τις αγωνιστικές και πνευματικές μας αδυναμίες στη διαδικασία των 60 λεπτών. Μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα πως έχουμε παρουσιάσει σε πολλά απαιτητικά παιχνίδια αυτής της σεζόν περιόδους είτε νεκρές , είτε χαμηλής συγκέντρωσης και απόδοσης, όπου σε αυτό το επίπεδο ο αντίπαλος δεν θα τα συγχωρέσει. 

Επίσης έχουμε εστιάσει σε τακτικές βελτιώσεις όμως, αυτό που θα ζητήσουμε και θα επιμείνουμε σαν προπονητικό στάφ προς τους αθλητές μας, είναι η διάρκεια σε υψηλή συγκέντρωση  και η σταθεροποίηση της απόδοσής η οποία περνάει μέσα από τη συνεχή μαχητικότητα. 

Έχουμε αρκετά σχέδια στη φαρέτρα μας και χαίρομαι που το επίπεδο της προετοιμασίας των παικτών μας έχει ζήλο και επαγγελματισμό . 

Αυτό που για μένα θα ξεκλειδώσει την νίκη αύριο, είναι το επίπεδο που  θα μετασχηματίσουμε στο μυαλό μας το όποιο «πρέπει» ή άγχος του αποτελέσματος, σε μαχητικότητα και αλληλεγγύη για 60 λεπτά  ''.

No comments