Με Νικολαϊδη αντί Δικαιούλια η ΑΕΚ στη Χαλκίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Νικολαϊδη αντί Δικαιούλια η ΑΕΚ στη Χαλκίδα

 


Με τον Νικολαϊδη να επιστρέφει στην 16άδα, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Χαλκίδα, στο κλειστό της Κανήθου, απέναντι στην ελβετική Σαφχάουζεν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του greekhandball.com.

Εκτός αποστολής θα μείνει ο Δικαιούλιας.

Στην 16άδα της Ενωσης θα είναι οι : Μπουκοβίνας, Αντζελιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μπετζιλαλί, Πλάθα, Νικολαϊδη, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη, Μυλωνά, Μόγια, Μπεριά, Καλόμοιρο, Ηλιόπουλο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ήδη πως τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αποκλειστικά αύριο έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και για μια ακόμη φορά προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. 

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με αντίπαλο την Kadetten Schaffhausen, την Τρίτη 07/12 στις 19:45. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (10€) στην είσοδο, καθώς και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής). Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες. Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια, πριν από την είσοδο στο γήπεδο. Προστατεύουμε και την υγεία μας και την ΑΕΚ μας».

Το ματς θα αρχίσει στις 7.45 μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της EHF.


No comments